• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 31 Ağustos 2020 12:58

Büyükşehir Basın'a KOÇ gibi atama...

Büyükşehir Basın'a KOÇ gibi atama...
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'na Kültür Müdürü Emre Koç atandı.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'na Kültür Müdürü Emre Koç atandı. Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Selahattin Turan'ın yerine yapılan atama medya dünyasında memnuniyetle karşılandı. Genç ve çalışkan bir isim olan Emre Koç'un ataması "Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen tam isabet yaptı" şeklinde yorumlandı. 

KARIŞIK

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in başkanlığa seçildiği günden bu yana yakın çalışma ekibinde yer alan ve çalışkanlığı ile dikkat çeken Emre Koç, geçtiğimiz yıl Kültür Müdürü olarak görevlendirilmişti. Kültür Müdürlüğü döneminde son derece başarılı ve dikkat çekici çalışmaların altına imza atan Emre Koç'un buradaki performansını değerlendiren Başkan Sekmen, yerinde bir kararla genç bürokratı Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı olarak atadı. 

Bugün sabah yapılan atamanın ardından yeni görevine başlayan Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Emre Koç'a ERK Medya Grup olarak başarılar diliyoruz... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaşlar 01 Eylül 2020 16:31

    (AÇIK KİMLİĞİNİZLE YAPACAĞINIZ YORUMLAR YAYINLANIR)