• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 12 Haziran 2016 15:15

BÜYÜKŞEHİR AMBLEMLİ DEKORATİF FERFORJE KORKULUKLAR

BÜYÜKŞEHİR AMBLEMLİ DEKORATİF FERFORJE KORKULUKLAR
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki caddeleri kurumsal amblemli dekoratif ferforje korkuluklarla güzelleştiriyor...

 

KARIŞIK


ERKHABER / ERZURUM-Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki caddeleri kurumsal amblemli dekoratif ferforje korkuluklarla güzelleştiriyor. 

Büyükşehir Belediyesi, yaya trafiğini düzenlemek ve şehre daha estetik bir görünüm kazandırmak amacıyla Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Lalapaşa Cami Kavşağı’nda Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin amblemini taşıyan altın yaldızlı dekoratif ferforje korkuluklar ve elektrikli bodur aydınlatmalar monte etti. Cumhuriyet Caddesi, Menderes Caddesi ve Aliravi Caddesi’ni birleştiren yaya ölümüyle sonuçlanan trafik kazalarının yaşandığı kavşağa Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma kapsamında 155 metre uzunluğunda 1 metre 20 santim yüksekliğinde ferforje korkuluk yapımı gerçekleştirildi. Bu çalışmayla yayaların kavşağa kontrolü bir şekilde girip yaya geçitlerini kullanarak karşıdan karşıya geçmeleri sağlandı.