• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 05 Ağustos 2021 21:55

Bursa'da, Dadaş Dost Meclisi kuruldu...

Bursa'da, Dadaş Dost Meclisi kuruldu...
Erzurumlu genç iş insanı Taner Ardahanlı Bursa'daki Erzurumluları bir araya getirerek birlik ve beraberliği sağlamak adına çok önemli bir çalışmaya imza attı

ERKHABER / ERZURUM - Erzurumlu genç iş insanı Taner Ardahanlı Bursa'daki Erzurumluları bir araya getirerek birlik ve beraberliği sağlamak adına çok önemli bir çalışmaya imza attı.
Hem Erzurum hem de Bursa'da boya ve inşaat sektöründe hizmet veren Erzurumlu iş insanı Taner Ardahanlı, Bursa’da ki dadaşları bir araya getirmek için arkadaşları ile birlikte kolları sıvadı. Girişimcilik ve memleket sevdası ile ön plana çıkan Taner Ardahanlı, Bursa da bulunan 100'e yakın dernek ve birkaç federasyonun yapamadığını yaparak Erzurum'luları birlik ve beraberlik içerisinde bir araya getirmek için önemli bir çalışma yaptı.

KARIŞIK

Beraberinde Caner DEMİR, Yavuz GÜL, Recep KAHRAMAN, Muhsin SUBAŞI, Cemil YAVUZ, Bülent SEYLAN, Yener MARAŞLI, İbrahim DEMİRCİ ve  Mehmet GÜLER ile birlikte "Nilüfer Erzurumlular" adı altında Dadaş dost Meclisini kuran Ardahanlı, yaptığı bu çalışma ile Bursa’da ki Erzurumlu’ların takdirini kazandı.

Ardahanlı, "Bursa’mızda Doğduğumuz şehir Erzurum’un Dadaşlık kültürünü  bizden sonraki nesillere taşıyabilmek için arkadaşlarımın müthiş heyecan ve isteği ile şahsımı da başkan seçerek, Havası sert insanı Mert Dadaşlarım ile bir yola çıktık. Tek niyetimiz Cenab-ı Hakka yakışan kul, Erzurum’a yakışan insan olmaktır" dedi. 
Bursa’daki Erzurumlular ise yeni oluşumun kurulmasından dolayı büyük mutluluk duyarken, bu platformda yer almak için ilk günden yoğun ilgi gösterdiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.