• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 12 Ağustos 2023 15:31

Bulutlar’dan kentsel dönüşüm hamlesi…. 

Bulutlar’dan kentsel dönüşüm hamlesi…. 
Erzurum’da bugüne kadar 7 bine yakın konut inşa eden ve çok sayıda kentsel dönüşüm projesine başarıyla imza atan Bulutlar İnşaat, Yenişehir’de kentsel dönüşüme start verdi… 
Bulutlar’dan kentsel dönüşüm hamlesi…. 

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum ve İstanbul’da yaptığı “imaj” projelerle adından söz ettiren ve bugüne kadar sadece Erzurum’da 7 bin konut üreten Bulutlar İnşaat, yeni projesi için bugün ilk harcı temelle buluşturdu.

KARIŞIK

 

Palandöken ilçesinde “kentsel dönüşüm projesi” kapsamında başlanılan proje ile 14’ü işyeri toplam 100 bağımsız konut, 1 yıl içerisinde hak sahiplerine teslim edilecek. Deprem yönetmeliği doğrultusunda hazırlanan ve projeleri yönetmeliğe uygun bir şekilde hazırlanan proje büyük bir titizlik içerisinde uygulanacak… 

Erzurum’un “marka” inşaat firmalarından biri olan Bulutlar İnşaat, kentin değişik bölgelerinde başarıyla yürütüp, hak sahiplerine teslim yaptığı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Yenişehir’de ilk projesine bugün itibariyle başladı. “Kentsel dönüşüm” olarak Yenişehir bölgesinde ilk projesine kurban kesimi ve dualarla başlayan Bulutlar İnşaat, tamamı 3+1 konutlardan oluşan 86 daire ile 14 işyerini 1 yıl gibi kısa bir sürede hak sahiplerine teslim edecek. 

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem felaketi sonrasında tüm gözlerin kentteki eski konutlara çevrildiği bir ortamda Bulutlar İnşaat’ın bireysel olarak kentsel dönüşüm çalışmalarına başlaması da dikkat çekiyor. Özellikle Yenişehir bölgesinin yapı stoğunun çok eski ve birçoğunun da depreme dayanaksız olduğu gerçeği ortadayken, Bulutlar İnşaat’ın yapı stoğunu yenilemek üzere harekete geçmesinin, kamuoyunda da olumlu karşılık bulması tahmin ediliyor.

Müftü Solakzade Camii’nin hemen yanı başında bulunan konutları bir süre önce 40 hak sahibiyle anlaşarak yıkan ve inşaat için hazır hale getiren Bulutlar İnşaat, gerekli izinlerin ve resmi prosedürlerin yerine getirilmesinin ardından bugün temele ilk harcı döktü. Kurban kesimi ve dualar eşliğinde yapılan temel atma töreninin ardından ekipler büyük bir hızla çalışmalara başladı. 

Projenin 1 yıl içerisinde teslimiyle birlikte bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verileceğini ifade eden Bulutlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bulut, “Kurulduğumuz günden bu yana Erzurum’a 7 bin konut yapmış ve çok sayıda kentsel dönüşüm projesine imza atmış bir firma olarak Yenişehir’deki ilk projemize başladık. 1 yıl içerisinde hak sahiplerine konutlarını ve işyerlerini teslim edeceğiz ve sonrasında bölgede anlaşmalarını yaptığımız diğer kentsel dönüşüm faaliyetlerine süratle başlayacağız” dedi. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.