• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 26 Ocak 2018 12:15

Bülent Ülker'den Kayak Federasyonu'na: Art niyet mi cehalet mi?

Bülent Ülker'den Kayak Federasyonu'na: Art niyet mi cehalet mi?
Bülent Ülker'den Kayak Federasyonu'na: Art niyet mi cehalet mi?

ERKHABER / ERZURUM – Türkiye Kayak Federasyonu’nun bayrak skandalına yönelik tepkiler dinmek bilmiyor. ERKHABER’in ortaya çıkardığı skandalla ilgili olarak Erzurum Kayak Kulübü’nün eski başkanlarından Bülent Ülker de çok sert bir açıklama yaptı. Ülker, açıklamasında Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar ve yönetimini Türk milletinden özür dilemeye davet etti.

KARIŞIK

 

Bülent Ülker, açıklamasında şunları kaydetti:

 

Kayak Federasyonu’nun ve Yönetim Kurulu’nun mutlaka bir açıklamasının olması gerekiyor. Eğer bu bir hata ve düşüncesizlik ise mutlaka özür dilemeleri gerekiyor. Eğer kasıt var ise sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunmalarını bekliyoruz. Türk bayrağına ve Türk milletine olan bu saygısızlık boşta kalmamalı, mutlaka hesap sorulmalı…

Snowboord üzerinden Türk bayrağını ayaklar altına alma cüretini göstermek, hadi iyi niyetle düşünelim, büyük bir cehalettir. Ancak bu rezaletin ortaya çıkarıldığı günden bugüne kadar Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar ve yönetiminin, kamuoyuna tatmin edici bir açıklama yapmaması, özür dilememek için direnmesi, bizim bu iyi niyetli düşüncemizi de ortadan kaldırıyor. Bu duruma hiçbir Türk vatandaşı duyarsız kalmaz, kalmayacaktır. Bu gafillere tavsiyem, Arif Nihat Asya’nın “bayrak” şiiri olacaktır.