• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 17 Şubat 2022 19:05

Bu futbolla bu kadar...

Bu futbolla bu kadar...
BB Erzurumspor, 90 dakika boyunca futbol adına hiç bir varlık gösteremediği maçta Eyüpspor karşısında 1 puana razı oldu.

ERKHABER / ERZURUM - BB Erzurumspor, 90 dakika boyunca futbol adına hiç bir varlık gösteremediği maçta Eyüpspor karşısında 1 puana razı oldu.

KARIŞIK

Karşılaşmanın ilk yarısında sadece Olanare'yle yüzde yüzlük gol pozisyonundan yararlanamayan BB Erzurumspor, ikinci yarıda da etkisiz futbolunu sürdürdü. Ortasaha mücadelesi şeklinde geçen maçta 83. dakikada Oltan'ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Oltan'ın golüne 87. dakikada Cenk Ahmet Akkılıç karşılık verdi ve skor1-1'e geldi. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi. 

BB Erzurumspor bu skorla puanını 43'e çıkardı. Lider Ümraniyespor ve 2. sıradaki Ankaragücü'yle puan farkı 6'ya yükseldi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • levent sütçü 18 Şubat 2022 14:47

    Bu maçın sonucundan ziyade bir Erzurumlu olarak benim anlayamadığım konu şu. Bu memleketin iklimi belli. Anlayana kış mevsiminde olduğumuzda açık. Erzurum da günün en yüksek sıcaklığının da öğlen saatlerinde gerçekleştiğini en cahilimiz bile bilir. Peki İstanbuldaki Ümraniye-Adana maçı ile Bandırmadaki Bandırma-manisa maçları ılıman iklimde saat 14,30 da oynanıyor da Sert kışın yaşandığı Erzurum-Eyüp maçı neden akşam üzeri 17,00 de oynanıyor. İktidara 4 vekil ve 1 Büyükşehir Belediye Başkanı vermiş bir il olarak Bu kadarcık hakkımızı damı savunamıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın nezdinde kredisi yüksek olan bu ilimizin temsilcileri; hiç olmazsa zahmet buyurup kamuoyunun gündemine getirip şu federasyondan bununda mı hesabını soramıyorsunuz. Öbür iki vekili zaten kale almıyorum. Ben buradan Federasyona tüm hemşerilerim adına haykırıyorum. Eyyy Futbol Federasyonu sen bu kadim şehir e 9 gömlek küçük gelirsin.!!!!!!!!!!!!!