• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 17 Ocak 2022 14:10

Bir kötü haber de Mustafa Yumlu'dan...

Bir kötü haber de Mustafa Yumlu'dan...
TFF 1. Lİg'de şampiyonluk mücadelesi veren ve son haftalarda sakatlıklarla boğuşan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan bir sakatlık haberi daha geldi.

ERKHABER / ERZURUM - TFF 1. Lİg'de şampiyonluk mücadelesi veren ve son haftalarda sakatlıklarla boğuşan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan bir sakatlık haberi daha geldi. Dün deplasmanda Bursaspor ile 0-0 berabere kalınan maçı sakat sakat tamamlayan Mustafa Yumlu'nun hafta sonundaki Bandırmaspor maçında oynamasının zor olduğu öğrenildi. 

KARIŞIK

Yahpılan ilk kontrollerinde hem kırmızı kart tartışmalarına neden olan pozisyonda aşil tendonuna aldığı darbe hem de maçın son bölümünde kaçırdı gol pozisyonu sırasında arka adelesinde ağrı hisseden tecrübeli oyuncunun, muhtemelen Bandırmaspor'a karşı forma giyemeyeceği bildirildi. 

 

MUSTAFA AKBAŞ, HASEK VE EREN TOZLU DÖNEBİLİR

Gökhan Kardeş'in yüksek ihtimalle sezonu kapatması, Aykut ve Mustafa Akbaş'ın devam eden sakatlıkları sonrasında Mustafa Yumlu'nun da sakatlanmasıyla birlikte stoper hattında oynatacak oyuncusu kalmayan mavi beyazlılar da, sağlık ekibi adeta alarm verdi. 

Keçiören maçında sakatlanan Mustafa Akbaş'ın Bandırmaspor maçına yetiştirilmesi için tüm imkanlar seferber edilirken, aynı şekilde Eren Tozlu'nun da bu maçta oynayabilecek seviyeye getirileceği ifade ediliyor. 

Hastalığı sebebiyle Bursa deplasmanına götürülmeyen Hasek'in de Bandırmaspor maçında formasına kavuşacağı tahmin edilirken, Aly Malle, Aykut ve Süleyman'ın kesin olarak oynayamayacağı, milli maç arası esnasında Gökhan Kardeş haricindeki tüm sakatların takıma geri dönebileceği öğrenildi.     

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.