• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 19 Aralık 2018 12:39

Bir Erzurumspor klasiği... Futbolu bırakma kararı alan Stancu'ya servet önerdik!

Bir Erzurumspor klasiği... Futbolu bırakma kararı alan Stancu'ya servet önerdik!
Sezon başında yapılan yanlış transferler yüzünden sezonun ilk yarısını forvetsiz geçirmek zorunda kalan B.B. Erzurumspor da yönetim devre arası transfer çalışmalarına hız verdi.

 

KARIŞIK

ÖZEL HABER

 

ERKHABER / ERZURUM - Sezon başında yapılan yanlış transferler yüzünden sezonun ilk yarısını forvetsiz geçirmek zorunda kalan B.B. Erzurumspor da yönetim devre arası transfer çalışmalarına hız verdi. Erzurumspor yönetimin, Bursaspor'da forma giyen ve yaklaşık 15 gün önce Yeşil Beyazlı yönetime "Sakatlıklardan bıktım, futbolu bırakmak istiyorum. sözleşmemi feshedin" diyen Bogdan Stancu'ya "Gel biz de oyna" diyerek, 1.5 milyon Euro, yani yaklaşık 10 Milyon TL'lik transfer teklifinde bulunduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe maçı öncesinde İstanbul'da biraraya gelen Kulüp Başkanı Mevlüt Doğan, Asbaşkanlar Ünsal Kıraç, Zafer Aynalı ve bazı yöneticiler, Rumen forvetin menajeri ile Ocak ayında yapılması beklenen genel kurulda başkan adayı olması beklenen yönetici Hüseyin Üneş'in ofisinde biraraya geldi. 

Futbolu bırakma kararı 6 Aralık 2018 Bursa medyasında yeralan ve bu açıklaması bugüne kadar yalanlanmadığı gibi sözleşmesi geçtiğimiz hafta feshedilen Stancu'ya, teknik direktör Mehmet Özdilek'in isteği üzerine transfer teklifinde bulunulduğu belirtiliyor.

 

Şubat ayında yine sakatlıkları nedeniyle Romanya Milli Takımı'nı da bıraktığını açıklayan Stancu'ya B.B. Erzurumspor yönetiminin 1.5 yıllık sözleşme karşılığında 1,5 Milyon Euro önerdiği öğrenildi. 

Sakatlıklarının yanı sıra 31 yaşında futbolu bırakma noktasına gelen bir oyuncuya Mavi Beyazlı yönetimin astronomik bir rakamla talip olması kafaları karıştırdı. Ligde en son 26 Ekim 2018'de Bursa'da oynanan Alanyaspor maçında forma fiyen ve o günden bu yana sakatlığı nedeniyle oynayamayan Stancu'nun transfer edilmek istenmesine Erzurum kamuoyunun nasıl tepki vereceği merak ediliyor. 

Bursaspor'da 3 sezondan bu yana forma giyen ve görev aldığı 53 maçta rakip fileleri 8 kez havalandıran ve bu sezon 5'i ilk 11 olmak üzere oynadığı 89 maçta henüz gol sevinci yaşayamaşan Stancu, sakatlığı yüzünden uzun süre takımından uzak kalmıştı. 

Stancu'nun menajerinin yapılan görüşmeden sonra Erzurumspor yönetiminden düşünmek için süre istediği belirtiliyor...  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.