• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 04 Şubat 2023 18:24

Bilazer gitti Kutlu geldi...

Bilazer gitti Kutlu geldi...
Erzurumspor FK'da Tuzlaspor yenilgisi sonrasında flaş gelişmeler yaşandı.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurumspor FK'da Tuzlaspor yenilgisi sonrasında flaş gelişmeler yaşandı. Teknik direktör Muzaffer Bilazer ile yollar ayrıldı. Maçın bitiminden 2.5 saat sonra Bilazer ile yolların ayrıldığı resmen açıklanırken, Bilazer'in gönderildiği açıklamadan sadece 14 dakika sonra Hakan Kutlu ile anlaşıldığı duyuruldu. 

KARIŞIK

 

Transfer tahtasının açılması noktasında "kaplumbağa hızı"nda hareket eden Erzurumspor FK yönetimi, Tuzlaspor mağlubiyetinden sadece 2.5 saat sonra teknik direktör Muzaffer Bilazer ile yollar ayrıldı. Kulüp resmi hesabından 18.07'de yapılan açıklamada, genç teknik adam ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı duyuruldu. 

 

Bu açıklamadan sadece 14 dakika sonra, 18.21'de ise sürpriz bir açıklama yapılarak, Bilazer'den boşalan göreve Hakan Kutlu'nun getirildiği duyuruldu. 

 

Ekonomik olarak zor günler geçiren tüm kulüplerin ilk tercihleri arasında yeralan bir isim olan Hakan Kutlu ile Samsunspor yenilgisi sonrasında temas kuruduğu ve olası Tuzlaspor mağlubiyeti halinde anlaşma sağlandığı tahmin ediliyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yaşlı adam 08 Şubat 2023 04:30

    Elinde kereste yok dolap istiyorsun olmayınca ustayı değişiyorsun...

  • Gökhan ÇALIKOĞLU 05 Şubat 2023 22:23

    Murat YILMAZ Hoca ile anlaşın. Rahat edin. Gelsin Galibiyetler. Murat YILMAZ Hocayı takımın başında görmek istiyoruz.

  • Cafer Karasu 05 Şubat 2023 06:29

    Hakan Kutluya başarılar diliyorum. Ama Muzaffer hocayı gönderenler pişman olacak. Çünkü malzeme bu, Muzaffer hoca en iyi sini yaptı.