• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 05 Nisan 2016 07:52

"Beşiktaş'ta böyle öğrendim"

Lider Beşiktaş'ı mağlup eden Kasımpaşa'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, hakkında çıkan iddialara cevap verdi.

Sosyal medyada çıkan, ‘Şampiyonluk yarışında gönlüm Beşiktaş’tan yana’ sözlerinin kendi ağzından çıkmadığını dile getiren Rıza Çalımbay, “Öyle bir şey ben söylemedim. Gönlüm Beşiktaş’tan yana demedim hiçbir zaman. Olayı abartmaları rahatsız etti. Ben hiçbir zaman Beşiktaşlı olduğumu gizlemedim ama ben nerede çalıştıysam oranın menfaatini düşünüyorum. Bana Beşiktaş’ta böyle öğretildi. Bu Beşiktaş ile ligin son maçı olsa yine aynı oyunu oynardık. Bende futbola ters gelen hiçbir şey olmaz. Beni herkes çok iyi tanır. Ben tabii ki Beşiktaşlıyım bundan da gurur duyuyorum ama ama ben işime bakarım. Gol atılır başka bir şey olur hiçbir zamanda sevinmem. Ama bugün biz yenilebilirdik de. İkinci yarıda da bizi boğdular. Ben hayatımda çalıştığım takımda kimseye yanlış yapmadım yapmamda” açıklamasını yaptı.

KARIŞIK

"7 MAÇ İKİ TAKIM İÇİN DE ÇOK ZOR MAÇLAR OLACAK"

Şampiyonluk yarışında zor maçların oynanacağını yineleyen tecrübeli çalıştırıcı, “İki takımın da zor maçları olacak ikisi de telafisi olmayan maçlar oynayacak. Fenerbahçe Konya’ya gidecek. Onlar Fenerbahçe’yi yenerse ikincilik şansları doğacak. Beşiktaş, Bursa ardından Sivas ve Akhisar ile oynayacak. Bizim maçtan daha zor olacak o maçlar. Biz Beşiktaş’ta oynarken son haftalarda şampiyonluklar da kaçırdık, şampiyonluklar da kazandık. 7 maç iki takım için de çok zor maçlar olacak” diye konuştu.

"EN İYİSİNİ YAPMAK ZORUNDAYIZ"

“Aykut hocanın Fenerbahçe maçı var. Herkes Aykut hocaya bir şeyler söyleyecek” diyerek sözlerine devam eden Çalımbay, “Öyle düşünceler var. Ne Aykut hoca ne ben hiçbirimizin öyle söylenilen şeyler yapması gibi bir durum olamaz. Hepimiz bu işi çok seven insanlarız. Şampiyonluk maçı da olsa oynatmak zorundayız takımımızı. Biz teknik direktör olarak bir sorumluluk almışız ve en iyisini yapmak zorundayız” ifadelerini kulladı.