• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 10 Nisan 2021 14:11

Beşiktaş'ta hazırlıklar tamamlandı

Beşiktaş'ta hazırlıklar tamamlandı
Süper Lig'in 34. haftasında BB Erzurumspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

ERKHABER / ERZURUM - Süper Lig'in 34. haftasında BB Erzurumspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.
Süper Lig'in 34. haftasında BB Erzurumspor deplasmanında boy gösterecek olan lider Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman 1,5 saat sürdü. Kondisyon ve taktik ağırlıklı geçen çalışmada, sakatlığı bulunan Vincent Aboubakar, özel programı doğrultusunda çalıştı. Isınma hareketlerinin ardından pas çalışması ve 5'e 2 top kapma yapan futbolcular, ardından BB Erzurumspor maçının taktiği üzerinde durdu. Beşiktaş, bugün özel uçakla Erzurum'a giderek, konaklayacağı otelde maç için kampa girecek.

KARIŞIK

 

Josef cezalı, Aboubakar sakat

Süper Lig’de zor günler geçiren ve takımın başına tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural’ı getiren BB Erzurumspor, 32 maçta topladığı 28 puanla tehlikeli hattın içinde yer alıyor. Lider Beşiktaş ile zor bir maça çıkacak olan ev sahibi ekipte Arvydas Novikovas ve Adolphe Teikeu’nun sakatlıkları bulunuyor. Ayrıca Mehmet Murat Uçar, Oltan Karakullukçu ve Zakarya Bergdich de cezalı olan isimler. Beşiktaş’ta ise Alanyaspor karşısında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Josef de Souza forma giyemeyecek. Sakatlığı süren Aboubakar da kadroda yer almayan bir diğer isim. 2 takım bugüne kadar resmi maçlarda 5 kez karşı karşıya geldi. 3 lig maçında Beşiktaş 2 galibiyet ve 1 beraberlik alırken, geçtiğimiz sezon oynanan Türkiye Kupası maçlarında, BB Erzurumspor iki maçtan da 3-2’lik galibiyetle ayrılmayı başarmıştı. Yarın saat 19.00’da Kazım Karabekir Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Mustafa Sönmez ve Serkan Çimen de mücadelede yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.