• ŞEpnolat üst

Beklemesinler...

  • Büyükşehir-1

Evet Mehmetçik aynen öyle dedi.

 

Zeytin Dalı operasyonu için Afrin’ e giderken "Ailene mesajın var mı?" diyen muhabire "Beklemesinler!" dedi Mehmet Kuzu.

 

Vasiyetim bu dur dedi diğer bir Mehmetçik, Şehidimiz;

 

Zeytin Dalı Harekatı'nın üçüncü gününde teröristlerle girilen çatışmada Piyade Astsubay Üst Çavuş Musa Özalkan şehit oldu. Özalkan'ın göreve gitmeden önce arkadaşlarına vasiyetini söylediği ortaya çıktı. Özalkan'ın vasiyeti şu şekilde:

 

"Vasiyetimdir. Şehit olursam Kurt-ar Derneği aracılığı ile Telafer'deki Türkmen Bala'lar için ana okul -kreş veya kültür merkezi devletin bana vereceği paradan yaptırılması ve ismimin konması. Reis vasiyetimdir. Aileme iletirsin telefonumdan gelen mesaj kayıtlı dursun şahit olsun."

 

Kurban olsun size dedi Anneler;

 

Hatay'daki yörük çadırında yaşayan bir Türk annesi, askerlerimizi ziyaret etti. Gece Türk tanklarının sesini duyduğunu ve uyuyamadığını belirten yörük kadın, "Ayağına taş değmesin" diyerek Mehmetçik'e dua etti. Askerleri ziyaret eden kadın, Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere olan Türk askerlerini kurban keserek uğurladı.

 

Üç gündür sabah erken saatlerde kahvaltıya oturduğumda haberleri izlerken lokmalar boğazıma diziliyor,yutkunuyorum su bile düğüm,düğüm zorla gidiyor.

 

Gözüm nemli,yaşlar usul usul akıyor aşağıya.

 

Necip bir Milletiz ve bu milletin bir ferdi,neferi olmak bize,bana Allah’ın bir lütfu diye şükrediyorum.

 

Gururla, iştiyakla, kahramanca sefere giden Ordu’muza Tüm Milletimiz destek olurken, fıtratına uygun davranan HDP yine şaşırtmadı bizi.Eş başkanları taraftarlarını sokağa çağırdı.Anlaşılan önceki olaylardan hiç ders çıkarmamışlar.Fakat dün Cumhurbaşkanımızın bu konudaki net tavrı ve konuşması son derece isabetli oldu.Dışarıdaki düşmanlarla uğraşırken içeride ki entel,liboş ve resmen millet düşmanı bu tipler ile uğraşmak da ayrı bir sıkıntı.

 

Sayın Dr.Devlet BAHÇELİ’nin Ülkücüler Afrin’e gitmeye hazır sözü ne kadar önemli ve içi dolu ise,buna karşın SP lideri Temel KARAMOLLAOĞLU’nun partisinin Van İl kongresinde Afrin’e yapılan Zeytin Dalı operasyonu için Ordu’muza söylediği “İnsanlar Katledilmesin” sözü de bir o kadar anlamsız ve çiğ bir söz olarak tarihe geçti.Temel bey bunu söyler de Meral Hanım ondan aşağı kalır mı?Her fırsatta Ülkücülük lafını söyleme ihtiyacı hisseden ama fiiliyatta maalesef tam aksi yönde beyanatlar veren İP lideri Meral AKŞENER hanım Afrin Operasyonu için attığı tweetlerde tam bir kafa karışıklığı yaşıyor.

 

CHP kurumsal olarak destek verirken HDPKK sempatizanı ama CHP Milletvekili Sezgin TANRIKULU’nun savaşa hayır mesajları atması ise CHP içinde de tam bir kafa karışıklığı yaşandığının göstergesi.

 

13 bin Km. Uzaklıktaki Afganistan’a 7 Ekim 2001 tarihinde çöreklenen ve 17 yıldır oraları kan gölüne çeviren ABD nin Afrin’den ne zaman çıkacaksınız sorusu ne kadar embesil bir soru ise ona karşı verdiğimiz; işimiz bitince cevabı da bir o kadar asil ve vakarlı idi.

 

İçimizdeki liboş takımının sınır güvenliği,Beka sorunu,jeopolitik ve siyasi dengeler nedir zerre kadar bilgisi yokken hümanist söylemler ile savaşa karşı olduğunu kıt İngilizcesi ile tweet atarak kendini sanatçı zanneden ama seviyesiz bir insan olan Meltem Cumbul ile ifade etmesi ise trajikomik bir yaklaşımdı.

 

Hülusa Bu operasyon Ülkemizde Kimlerin Milli,kimlerin gayrı milli olduğunun ortaya çıkmasını sağladı.

 

Bu operasyon kimlerin gerçek Vatansever, kimlerin de vatansever görünümünde olduğunun ortaya çıkmasını sağladı.

 

Bu operasyon Milletimizin Ordu’suna ne kadar güvendiğini,Ordu’sunu ne kadar çok bağrına bastığını ortaya çıkardı

 

Bu operasyon 15 Temmuz İhanetinden sonra Ordu’muzun üzerindeki vatan haini safraları attığını ve ne kadar operasyonel bir gücü olduğunu gösterdi.

 

Fırat Kalkanı Operasyonun da verilen 72 şehidin anısına 72 uçak simgesiyle yapılan hava harekatının son derece başarılı olması ise Hava Kuvvetlerimizin ne kadar güçlü olduğunu gösterdi.

 

Bu operasyon Bizi Bir kez daha Birleştirdi, bir kez daha Devlet Millet safını sıklaştırdı.

 

Şehidimize Allah tan rahmet diliyorum. Gazamız Mübarek olsun.Allah Devlet’ Millet’e zeval vermesin,