• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 25 Haziran 2018 13:14

B.B. Erzurumspor'un ikinci transferi İbrahim Akdağ...

B.B. Erzurumspor'un ikinci transferi İbrahim Akdağ...
B.B. Erzurumspor, Ümraniyespor'un tecrübeli oyuncusu İbrahim Akdağ ile her konuda anlaştı... Oyuncu ve menajeri imza için Erzurum'a çağrıldı...

ERKHABER / ERZURUM - Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, transferde gaza bastı. Hafta sonunda Göztepe'nin solbeki Leo ile ön protokol imzalayan B.B. Erzurumspor, Ümraniyespor'un orta saha oyuncusu İbrahim Akdağ ile de anlaşmaya vardı. Oyuncu ve menajeri Erzurum'a davet edildi. 

KARIŞIK

Transferde hareketli bir hafta geçirmesi beklenen B.B. Erzurumspor'dan bir transfer haberi daha geldi. 2014 yılından bu yana Ümraniyespor forması giyen ve geçtiğimiz sezon 33 maçta görev yapıp, 12 kez gol sevinci yaşayan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu İbrahim Akdağ ile anlaşma sağlandı. Asbaşkan Ünsal Kıraç'ın alınmasında çok ısrarcı olduğu oyuncu, forvet arkası, bir başka deyişle 10 numara mevkisinde görev yapıyor. Genç oyuncunun, kulübüyle olan bonservis sorununun çözülmesi halinde muhtemelen yarın kendisini B.B. Erzurumsporlu yapacak imzayı atması bekleniyor.