• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 27 Haziran 2018 13:52

BB Erzurumspor’da transfer bombaları patlıyor

BB Erzurumspor’da transfer bombaları patlıyor
Transfer dönemini durgun geçiren BB Erzurumspor bugün iç ve dış transferde bombaları bir bir patlatıyor.

ERKHABER / ERZURUM - BB Erzurumspor, transferde hareketli bir gün geçiriyor. Mavi Beyazlılar bugün Akhisarspor’un başarılı Brezilyalı futbolcusu Serginho, Göztepe’den Fransız futbolcu Leo Schwechlen ve Slovenya’lı Sasa Zivec’e kendilerini mavi-beyazlı renklere bağlayacak imzaları atacaklar.

KARIŞIK

İç transferde de anlaşma sağlayan Burhan, Nobre Taylan, Hakan Arslan, Acka, ve Lokman Gör’ün de bugün yeni sözleşmelere imza atacakları öğrenildi. İç transferdeki sözleşmelerde 25 maç oynama opsiyonu kullanılacak.

SERGİNHO

Profesyonel futbol hayatına Brezilya ligi takımlarından Villa Nova’da başlayan 31 yaşındaki futbolcu ülkesinin takımlarından Atletico Miniero, Clube de Regatas, Criciuma EC, Vasco da Gama ve Sport Recife formaları giydi. Daha sonra Birleşik Arap Emirlikleri'nden El-Wasl forması giyen deneyimli ön libero geçtiğimiz sezon Akhisarspor’da 26 maçta forma giydi.

LEO SCHWECHLEN

Göztepe'ye 2016-17 sezonunda Kırbıs Rum Kesimi ekibi Anorthosis'ten gelen 28 yaşındaki oyuncu, 1. Lig'de Play-Off'larla birlikte 36 maça çıkarak istikrarlı bir tablo ortaya koydu. Göztepe'de şampiyonluk yaşayan Leo, Süper Lig'de ilk başlarda yedek kulübesine mahkum olsa da ilerleyen haftalarda Teknik Direktör Tamer Tuna'nın jokeri konumuna geldi. Bu sezon 19 müsabakada boy gösterdi.

SASA ZİVEÇ

27 yaşındaki başarılı Slovenyalı başarılı futbolcu son olarak Polonya’nın Piast Glivice takımında forma giydi. 2017-2018 futbol sezonunda 27 maçta forma giyen Ziveç 6 gol atma başarısı gösterdi.