• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 20 Kasım 2007 19:01

B.B. Erzurumspor'da Osman Özköylü dönemi bitti...

B.B. Erzurumspor'da Osman Özköylü dönemi bitti...
BB Erzurumspor yöneticileri yolları ayırma kararı aldığı Teknik Direktör Osman Özköylü’yle bir ara geldi. Uzun ve gergin geçen görüşmeler sonucunda sözleşmenin karşılıklı feshi konusunda uzlaşma sağlandı.

ERKHABER / ERZURUM - BB Erzurumspor yöneticileri alınan kötü sonuçların ardından ayrılma kararı aldığı Teknik Direktör Osman Özköylü ile bugün bir araya geldi. Özköylü’nün Giresunspor maçının ardından bir yöneticinin cep telefonuna “görevine son verildi” mesajını gönderdiğini ve bunu gerekçe göstererek tazminatının tamamını talep ettiği, ancak yaklaşık 5 saat süren görüşmeler neticesinde karşılıklı fesih noktasında anlaşma sağlandığı öğrenildi. 

KARIŞIK

 

Sözleşmesi gereği Mavi Beyazlı kulüpten 1,5 milyon TL tazminat alma hakkı bulunan teknik direktör Osman Özköylü, bugün öğle saatlerinde avukatıyla birlikte Erzurum'a geldi. Kulüp tesislerine geçen ve burada Başkan Dilaver Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle toplantı yapan Osman Özköylü, Giresinspor maçı sonrasında cep telefonuna gönderilen "görevine son verildi" mesajı nedeniyle sözleşmede yazan tazminatın ödenmesini talep etti. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği, ses tonlarının en yüksek seviyeye çıktığı 3 saati aşan görüşmenin sonunda taraftar, ortak bir noktada anlaşmaya vardı.

Özköylü, yarın sabah saatlerinde sözleşmesini fesih edecek ve Erzurum'dan ayrılacak.  

Öte yandan hukuki başka bir sıkıntı yaşanmaması için BB Erzurumspor’un akşam antrenmanı iptal edildi.