• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 31 Ağustos 2018 22:14

BB Erzurumspor’a yeni golcü...

BB Erzurumspor’a yeni golcü...
BB Erzurumspor transferin son gününde aradığı golcüyü buldu. Mavi-beyazlılar geçtiğimiz sezon Göztepe forması giyen Nabil Ghilas’ı 1 yıl kiralık olarak renklerine kattı.

ERKHABER / ERZURUM -  Lennart Thy ve Munsy'den yeterli verimi alamadığı için bir forvet transferi için günlerdir çabalayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, görüştüğü birkaç oyuncudan olumlu cevap alamadıktan sonra, transferin son anlarından Göztepe'nin forveti Nabil Ghilas ile anlaşmak zorunda kaldı. İzmir temsilcisinin yüksek maliyeti nedeniyle bir süredir elinden çıkarmak için çalmadık kapı bırakmadığı Nabil Ghilas'a, B.B. Erzurumspor kapılarını açtı. 

KARIŞIK

Transfer komitesinin bir süredir temasta olduğu Milan Pavkov'un takımının sürpriz bir şekilde Şampiyonlar Ligi'ne kalması nedeniyle kulübünün satmaktan vazgeçmesi üzerine harekete geçen yönetim, önce Çekya'nın önemli golcülerinden Milan Skoda'ya teklif götürdü. Skoda ile her konuda anlaşan yönetim, tecrübeli golcünün kulübünden olumsuz yanıt aldı. Bunun üzerine transfer komitesi Arnavutluk ekibi Skenderbeu'nin golcüsü Ali Sowe ile görüştü. Bu oyuncu ve kulübüyle transferin son günü olan bugün her konuda anlaşan yönetim, Gambiyalı oyuncunun vize sorununu çözemeyip, Türkiye'ye gelememesi üzerine, rotayı bu kez Göztepe'nin yüksek maliyeti nedeniyle satmak veya maaşının bir kısmını ödemek koşuluyla kiralamak için çalmadık kapı bırakmadğı Nebil Ghilas'a çevirdi. 

Göztepe ve oyuncu ile yapılan görüşmeler akşam saatlerinde olumlu sonuçlandı ve Nebil Ghilas, 1 yıllığına B.B. Erzurumspor'a kiralandı. Bu transferde Göztepe'nin Ghilas'ın 1 milyon Euro'nun üzerindeki yüksek maaşının yüzde 70 civarındaki kısmını ödeyeceği, B.B. Erzurumspor'un kalan miktarı ödeyeceği öne sürüldü.