• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 20 Ekim 2003 20:35

BB Erzurumspor yönetimi Teknik Direktör Osman Özköylü'yle devam kararı aldı...

BB Erzurumspor yönetimi Teknik Direktör Osman Özköylü'yle devam kararı aldı...
BB Erzurumspor yönetimi Teknik Direktör Osman Özköylü'yle devam kararı aldı...

ERKHABER / ERZURUM - Alınan başarısız sonuçların ardından ligde 16. Sıraya kadar gerileyen BB Erzurumspor’da yönetim kötü gidişatı masaya yatırdı. Dün akşam ve bugün kulüp binasında yapılan yönetim kurulu toplantısından Teknik Direktör Osman Özköylü’ye tam destek çıktı. Osman Hoca’dan detaylı bir rapor da alan yönetim kurulu radikal kararlar almaya hazırlanıyor.

KARIŞIK

TFF 1. Lig’de 7 hafta geride kalırken 1 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle 6 puan toplayarak 16. Sıraya kadar gerileyen mavi-beyazlılarda yönetim kurulu olağanüstü toplandı. Dün akşam ve bugün kulüp binasında bir ara gelen yönetim alınan kötü sonuçların nedenlerini masaya yatırdı. Toplantıya Teknik Direktör Osman Özköylü’nün de katıldığı öğrenildi.

“TAZMİNAT SORUN DEĞİL. BANA GÜVENMİYORSANIZ SÖZLEŞMEYİ KARŞILIKLI FESH EDERİZ”

BB Erzurumspor kulüp binasında gerçekleştirilen yönetim toplantısında Teknik Direktör Osman Özköylü ile devam edilip edilmeyeceği konusu da görüşüldü. Toplantının son bölümünde yöneticilerle bir araya gelen Osman Özköylü, takımla ilgili geniş kapsamlı bir rapor sundu. Toplantıda kendisiyle ilgili alınacak her karara saygı duyacağını da ifade eden Özköylü’nün, “Bana inanmıyor ve güvenmiyorsanız sözleşmeyi karşılıklı olarak fesh edebiliriz. Tazminat önemli değil. Benim için Erzurumspor’un başarısı her şeyden önemli”ifadelerini kullandığı öğrenildi.

“ÖZELLİKLE GÜVENDİĞİM ÜÇ FUTBOLCU BENİ MAHCUP ETTİ”

Teknik Direktör Özköylü, toplantıda ayrıca Gökhan Karadeniz, Burhan Eser ve Kubilay’a çok güvendiğini, takımı onların üzerine kurduğunu, bu üç futbolcuya son kez bir kez daha konuşacağını da ifade etti.

Kubilay’ın kadro dışı bırakılacağı, performansları böyle devam ederse Gökhan Karadeniz ve Burhan Eser’in de yine kadro dışı kalacağı da gelen bilgiler arasında.

ÖZKÖYLÜ’YE TAM DESTEK

Toplantının sonunda BB Erzurumspor yönetimi Teknik Direktör Osman Özköylü’ye tam destek vererek devam etme kararı aldı.