• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 04 Ağustos 2019 13:35

BB Erzurumspor Leo Schwechlen’e veda etti

BB Erzurumspor Leo Schwechlen’e veda etti
BB Erzurumspor, sol bek oyuncusu Leo Schwechlen ile yollarını ayırdığını duyurdu.

ERKHABER / ERZURUM - BB Erzurumspor, sol bek oyuncusu Leo Schwechlen ile yollarını ayırdığını duyurdu. 
TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor, geçtiğimiz sezon Süper Lig’e veda etmesi sonucu yabancı oyuncuları ile yollarını ayırmaya devam ediyor. Erzurum ekibi son olarak geride kalan sezonda takımda en çok süre alan 30 yaşındaki sol bek oyuncusu Leo Schwechlen ile yollarını ayırdığını duyurdu.

KARIŞIK

Ayrılığı sosyal medya hesabından duyuran Mavi - Beyazlı ekip şu ifadelere yer verdi: “Erzurumspor’umuza kattıkların için teşekkürler, yolun açık olsun Leo!” 

Mavi Beyazlı takımın geçen sezon en çok forma giyen oyuncusu olan Leo da Instagram hesabından bir veda mesajı yayınladı ve "Sahadaki her şeyi verdiğim bu sezon için tüm erzurumspor taraftarlarına teşekkür ediyorum.
Bu yeni sezonda eski takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum!
erzurum şehrine teşekkür eder. Seni unutmayacağım! " dedi.


Leo geçtiğimiz sezon BB Erzurumspor forması ile 34 maça çıkarken 1 gol 1 de asist katkısı yapmıştı. Futbolcuyla Süper Lig ekiplerinden eski takımı Göztepe’nin ilgilendiği biliniyor. 

 

BİR AYLIK MAAŞINI BIRAKTI

Öte yandan B.B. Erzurumspor ile yollarını ayıran Fransız futbolcunun, bir aylık maaşını almayarak, sözleşmesini fesih ettiği öğrenildi...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.