• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 10 Nisan 2019 14:43

BB Erzurumspor Başkanı Üneş'ten önemli açıklamalar...

BB Erzurumspor Başkanı Üneş'ten önemli açıklamalar...
BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu;

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Hüseyin Üneş, bugün sosyal medya hesabından önemli açıklamalar yaptı. Teknik heyet ve futbolcularla yapacakları toplantılarda gerekli uyarıları yapacaklarını belirtti. Hakem hataları nedeniyle kaybedilen puanlara da değinen Üneş, “Kalan 7 maçta “adalet dağıtmakla görevli” hakem arkadaşlarımızın performansları BB. Erzurumspor camiasının takibinde olacaktır. Yine benzeri skandalların olması durumunda takımımızın karşılaşacağı olası sıkıntılar karşısında tepkimizi daha sert bir şekilde göstereceğiz”dedi.

KARIŞIK

 

İşte Başkan Üneş’in o açıklamaları;

“Takımımızın son maçlardaki performansı büyük Erzurumspor taraftarını olduğu kadar bizleri de derinden üzmektedir.

Bugün teknik heyetle, yarın futbolcularımızla yapacağımız toplantılarda kalan 7 maç hususunda gerekli uyarıları yapacağımızdan camiamızın şüphesi olmasın.

Saha içi performansımız bizim sorunumuz. Ama sezon başından beri gaspedilen puanlarımızla ilgili şimdiye kadar bir çok kez başvuru yaptık, TFF ve MHK başkanı nezdinde şikayetlerimizi ilettik, yine iletiyoruz.

 

SKANDALLARA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

Tüm futbol kamuoyunun önünde yaşanan skandallara bir yenisi de Kasımpaşa maçında eklendi. Golün olduğu pozisyon yerine farklı bir görüntüyle karar veren saha içinde Var odasına bulunan hakem arkadaşlarımızın bu hatalı kararları sonrası bize karşı ön yargılı tutumun devam ettiğini görüyoruz.

Kalan 7 maçta “adalet dağıtmakla görevli” hakem arkadaşlarımızın performansları BB. Erzurumspor camiasının takibinde olacaktır. Yine benzeri skandalların olması durumunda takımımızın karşılaşacağı olası sıkıntılar karşısında tepkimizi daha sert bir şekilde göstereceğiz.

 

LİGDE KALMA ADINA NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

Son olarak büyük Erzurumspor taraftarımızdan ricamız; evimizde oynayacağımız Akhisarspor maçında tribünleri doldurarak yine kendilerine yakışır bir şekilde son düdüğe kadar takımımızı desteklemeleri. Biz her şeye rağmen bu ligde kalma adına ne gerekiyorsa yapacağız.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.