• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 11 Ağustos 2023 17:43

Başkan Yaşar, Başköy'de vatandaşların taleplerini dinledi...

Başkan Yaşar, Başköy'de vatandaşların taleplerini dinledi...
Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Başköy'de vatandaşlarla bir araya geldi.

ERKHABER / ERZURUM - Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Başköy'de vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Yaşar, '' Yakın zaman da deprem, doğal afetlere karşı konut mağduriyetinin çözümü ve mutlu yuvaların kurulması için çalışmalarımızı canla başla sürdüreceğiz''dedi.

KARIŞIK

 

 

Cuma namazı snrası Başköy'de incelemelerde bulunup, sorunların biran önce giderilmesi talimatını veren Başkan Yaşar, ''Cuma namazımızı Başköy mahallemizde eda ettik. Namaz sonrası dostlarımız, büyüklerimiz ile sohbet edip, taleplerini aldık. Kadirşinas hemşehrilerimizin mevcut sıkıntılarını gidermek adına yapabileceklerimiz konusunda 5543 sayılı iskan kanunu çerçevesinde konut yapımı ile ilgili değerlendirmelerde bulunup, vatandaşlarımızın fikir ve görüşlerini dinledik.İnşallah yakın zaman da deprem, doğal afetlere karşı konut mağduriyetinin çözümü ve mutlu yuvaların kurulması için çalışmalarımızı canla başla sürdüreceğiz''diye konuştu...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.