• Büyükşehir-1
SPOR Düzenleme Tarihi : 01 Aralık 2020 11:41 Haber Girişi : 01 Aralık 2020 12:01

Başkan Üneş hoca arıyor...

Başkan Üneş hoca arıyor...
Teknik direktör Mehmet Özdilek ile yollarını ayıran Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'un yeni hoca arayışları sürüyor.

ERKHABER / ERZURUM - Teknik direktör Mehmet Özdilek ile yollarını ayıran Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'un yeni hoca arayışları sürüyor. Başkan Hüseyin Üneş'in dün teklif götürdüğü Tamer Tuna ve Bülent Korkmaz ile anlaşma sağlanamadı. Tamer Tuna'nın takım çalıştırmak istemediği, Bülent Korkmaz ile de şartlarda anlaşılamadığı öğrenildi. Görüşmeler Ünal Karaman ve Hüseyin Çimşir üzerinde yoğunlaştı. 

KARIŞIK

Mehmet Özdilek'in ayrılmasından sonra hoca arayışlarına giren Mavi Beyazlılarda dün gece oldkça hareketli saatler yaşandı. Başkan Hüseyin Üneş, listelerinde bulunan tüm teknik adamlarla görüşme yaptı. Teknik adamlardan Erzurumspor hakkındaki düşüncelerini öğrenen Başkan Üneş, transfer teklifinde de bulundu. 

Başkan Üneş'in detaylı bir şekilde görüştüğü Bülent Korkmaz ile şartlarda anlaşılamazken, Tamer Tuna'nın da şu süreçte takım çalıştırmak istemediği için teklifi kibarca geri çevirdiği öğrenildi. Korkmaz ve Tuna ile anlaşamayan yönetimin, ibreyi Hüseyin Çimşir ile Ünal Karaman'a çevirdiği belirtiliyor. 

Görüşmelere bugün hız verecek olan yönetimin, akşama kadar bir teknik adamla anlaşmak istediği ifade edilirken, Mavi Beyazlı takımın yeni hocasının Çimşir-Karaman ikilisinden biri olması tahmin ediliyor. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Muammer Aydın 01 Aralık 2020 20:32

    Hüseyin Çimşir Ünal hocsnın hazırlamış olduğu yemeyi servis yapamadı trabzon yönetimi de gönderdi. Anlaşa bilirseler Aykut hoca veya Tayfun kokut iyi olur. İnşallah bunlardan biri olur. İstanbuldan selsmlar

  • Muhsin Abacı 01 Aralık 2020 15:08

    Adı geçen teknikdirektörler ile anlaşma sağlandığına göre en Uygun isim Ünal Karaman

  • Abdurrahim gözütok 01 Aralık 2020 13:01

    Hikmet karaman