• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 30 Temmuz 2020 15:26

Başkan Uçar, sürekli sahada...

Başkan Uçar, sürekli sahada...
Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar’ın, ilçeye bağlı mahalle köylerdeki temasları, birbirinden renkli görüntülere sahne olmaya devam ediyor

ERKHABER / ERZURUM - Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar’ın, ilçeye bağlı mahalle köylerdeki temasları, birbirinden renkli görüntülere sahne olmaya devam ediyor. 

KARIŞIK

 

 

Mesaisinin büyük bir bölümünü sahada geçiren ve mahalleleri karış karış gezen Başkan Uçar, çalışmaları yerinde incelemek üzere çıktığı Aktoprak Mahallesi yolunda çocuklara adeta bayram sürprizi yaptı. At arabasıyla köye doğru giden çocukları gören ve makam aracından inen Başkan Uçar, Aktopraklı gençlere yol arkadaşı oldu. Köye kadar at arabası üzerinde seyreden Başkan Uçar, çocuklarla sohbet etmekle kalmadı, keyifli dakikalar da geçirdi. 

 

 

Yaşamının en güzel yıllarının hep köylerde geçtiğini anlattığı çocuklara bazı anılarını da anlatar Uçar, hem yolculuğun tadını çıkardı, hem de çocukların isteklerine kulak verdi. Köye at arabası üzerinde giriş yapan Uçar, Aktoprak sakinleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılanırken, çocuklar da bayram öncesinde unutulmaz bir gün yaşamış oldu.

 

 

Aktoprak mahallesinde köylülerle bir araya gelen Başkan Uçar, sorunlarını dinledi, notlar aldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.