• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 27 Aralık 2022 15:14

Başkan Uçar, ilk 10'da

Başkan Uçar, ilk 10'da
ORC'nin 2022 yılının en başarılı büyükşehir ilçe belediye başkanları araştırmasında Yakutiye Belediye Başkanı Uçar, yüzde 60.2'lik oranla 10'ncu sırada yer aldı. 

ERKHABER / ERZURUM - Başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, ülkenin önemli araştırma şirketlerinden biri olan ORC'nin yaptığı son ankette de ilk 10 arasına girmeyi başardı. ORC'nin 2022 yılının en başarılı büyükşehir ilçe belediye başkanları araştırmasında Yakutiye Belediye Başkanı Uçar, yüzde 60.2'lik oranla 10'ncu sırada yer aldı. 

KARIŞIK

 

Başkanlık koltuğuna oturduğu 2019 yılından bu yana tüm araştırma şirketlerinin anketlerinde "başarılı ilçe belediye başkanları" arasında yeralmayı başaran Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, ORC'nin son anketinde de ismini ilk 10 içerisine yazdırdı.

ORC'nnin 2022 yılının en başarılı büyükşehir ilçe belediye başkanları anketinin sonuçları bugün açıklandı. Ankette ilk sırada AK Partili Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu yüzde 66,4'lük bir oranla ilk sırada yer alırken, CHP'li Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç yüzde 65,2 ile ikinci, AK Partili Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da 64,7 ile üçüncü sırada yer buldu. 

 

Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar ise yüzde 60,2 ile listenin 10'ncu sırasında yer alırken, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin eski Genel Sekreteri olan AK Partili Eyüp Belediye Başkanı Deniz Köken de 61,1 ile 8'nci sıradan listeye girdi.    

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.