• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 30 Mayıs 2023 13:59

Başkan Taşçı’dan seçim teşekkürü

Başkan Taşçı’dan seçim teşekkürü
Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüksek oranda destek veren Oltu halkına teşekkür etti.

ERKHABER / ERZURUM - Türkiye Yüzyılı için büyük önem taşıyan ve özellikle yabancı ülkelerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı devirmek için seferber olduğu bir seçimden zaferle ayrıldıklarına dikkat çeken Oltu Belediye Başkanı Taşçı, Oltu halkının bu bilinçle sandığa gittiğini belirtti. 

KARIŞIK

 

 

 

Oltulular’ın Cumhur İttifakı’nın savunma sanayiden, enerji hamlelerine kadar birçok alanda ülkeyi kalkındırma hamlesini görüp, buna oylarıyla destek verdiğini ifade eden Başkan Taşçı, “Oltulu hemşehrilerimle gurur duyuyorum. Hem ittifakımıza hem de Cumhurbaşkanımıza çok büyük destek veren ilçeler arasında ilk sıralarda yer aldık. Türkiye Yüzyılı için verdikleri bu desteğe minnettarım. Türkiye Yüzyılı’na oylarıyla destek veren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.