• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 04 Mart 2017 14:52

Başkan Sekmen’den Oltu, Olur ve Şenkaya’ya referandum çıkarması

Başkan Sekmen’den Oltu, Olur ve Şenkaya’ya referandum çıkarması
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, dur durak demeden ilçelere çıkarma yaparak vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatıyor.

ERKHABER / ERZURUM- Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, dur durak demeden ilçelere çıkarma yaparak vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatıyor. 
Başkan Sekmen, Hınıs ve Karaçoban sonrası bu kez de Oltu, Olur ve Şenkaya’da muhtarlarla bir araya geldi. Yeni Hükümet Sistemi ile birlikte yerel yönetimde önemli gelişmelerin olacağını ifade eden Başkan Mehmet Sekmen, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte her alanda olduğu gibi yerel yönetimde de önemli gelişmeler yaşanacak” dedi.
Başkan Sekmen, muhtarlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni şöyle özetledi: “Seçimden mutlaka tek başına iktidar çıkacak. Siyasi istikrar kalıcı hale gelecek. Hızlı ve etkili yönetim; ekonomik büyüme, refah ve kalkınmanın garantisi olacak. Vesayet sistemi tamamen tasfiye edilecek. Güçlü hükümet, huzurun, güvenliğin ve özgürlüğün teminatı olacak. Yeni sistemle siyasette birliktelik artacak, kutuplaşma azalacak. Güçlü hükümet sistemi, ülkemizi bölgesinde ve küresel siyasette daha etkili bir konuma yükseltecek.”
Bu arada ilçe gezilerinde muhtarların istek ve taleplerini de dinleyen Başkan Sekmen, yerleşim yerlerinde 3 yıldır hayata geçirilen proje ve yatırımları da Oltu, Olur ve Şenkayalı vatandaşlara anlattı.

KARIŞIK