• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 20 Haziran 2009 16:23

Başkan Sekmen'den, B.B. Erzurumspor'a sürpriz aday!

Başkan Sekmen'den, B.B. Erzurumspor'a sürpriz aday!
Ali Demirhan'ın istifası ile boşalan ve 18 Haziran'da yapılacak olan kongre ile Mavi-Beyazlılar'ın yeni başkanı olacak ismin kim olacağı netleşmeye başladı.

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,B.B. Erzurumspor'a başkan adayını Kardelen TV'de buldu.

KARIŞIK

Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un 2.Lig'de şampiyon olarak 1.Lige yükselmesinin ardından yaşanan sürpriz gelişmeler devam ediyor. Şampiyonluğun üzerinden 24 saat geçmeden görevinden istifa ettiğini açıklayarak şehri terk eden Ali Demirhan'ın yerine, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in düşündüğü isim belli oldu.

Erzurumajans'tan Orhan Bozkurt'un haberine göre Başkan Sekmen, 18 Haziran'da yapılacak kongrede Mavi-Beyazlı kulübe başkan olarak İşadamı Ahmet Karakaya isminde karar kıldı. Aynı zamanda Kardelen TV'nin sahibi Ahmet Karakaya'nın, Başkan Sekmen'den aldığı tam destekle şimdiden kendisine bir ekip oluşturduğu ve transfer çalışmalarına bile başladığı belirtiliyor.

 

ERZURUMLU OLDUĞUNU MART 2014'DEN SONRA HATIRLADI! 

Mehmet Sekmen'in Büyükşehir Belediye Başkanı olması ile birlikte İstanbul'dan gelerek Erzurum'u aydınlatmaya (!) başlayan Ahmet Karakaya'nın, eski yönetimde yer alan birkaç isimle yola devam edeceği, Ali Demirhan'la hareket eden yöneticilere ise listesinde yer vermeyeceği belirtiliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in, çok yakın çalışma arkadaşlarının  bile sıcak bakmamasına rağmen B.B. Erzurumspor'un başkanlık koltuğuna oturtmaya hazırladığı Ahmet Karakaya'nın, adaylığının kamuoyunda nasıl yankı bulacağı merak ediliyor... 

Aslen İspirli olan Karakaya, Erzurum'daki tüm ilçelerin cephe sağlıklaştırma uygulama işi, elektrik direkleri armatürleri ve kent genelindeki led süslemeleri uygulamalarını gerçekleştiren müteahhit olarak tanınıyor. Karakaya'nın, Erzurum'da ki ilk yatırımı olan Kardelen TV, kentin ve bölgenin sorunlarına yer vermemekle eleştirilirken, özellikle B.B. Erzurumspor'un, Play-Off ve şampiyonluk sürecinde yaptığı yayınları ile tepki toplamıştı.

Kaynak: erzurumajans.com

KARAKAYA: KESİNLİKLE ADAY DEĞİLİM

Öte yandan Başkan adaylığı ile ilgili yazı bir açıklama yapan Karakaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet karakaya kesinlikle aday olmayacağını açıkladı. 

İşte Karakaya'nın o açıklamaları:

“Erzurumspor gibi bir profesyonel kulüpte görev alacak yöneticilerin kulübün işleri ile her an ilgilenmesi ve takımın başında bulunması gerekir. Benim yönetici olarak hizmet vermem, belirttiğim nedenlerle mümkün değil. Fiili görev almamamız hepimizin gözbebeği ve sevdası olan kulübümüze hizmete mani değil. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Erzurumspor’a her türlü maddi ve manevi desteğim hız kesmeden devam edecek.
Kulüp Başkanlığına kesinlikle aday olmayacağımı tekrar belirtiyorum. Ve inanıyorum ki, şampiyonlukta en büyük payı bulunan onursal Başkanımız Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’in himaye ve önderliğinde takımımız daha büyük başarılara imza atacaktır. Şampiyonluk sürecinde olduğu gibi bundan böyle de Kardelen TV Erzurumspor’un ulusal ve küresel sesi ve medya gücü olmaya devam edecektir. Kulübümüzde görev alacak olan fedakar hemşerilerimize şimdiden başarılar diliyorum.”