• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 09 Ekim 2022 13:07

Başkan Sekmen ERKON yöneticileriyle buluştu

Başkan Sekmen ERKON yöneticileriyle buluştu
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Konfederasyonu (ERKON) tarafından düzenlenen Erzurum Günleri kapsamında organizasyon komitesiyle kahvaltıda bir araya geldi.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Konfederasyonu (ERKON) tarafından düzenlenen Erzurum Günleri kapsamında organizasyon komitesiyle kahvaltıda bir araya geldi. Burada konuşan Başkan Sekmen, Erzurumluların birlik ve beraberliğinin bu büyük etkinlikte ortaya çıktığını söyledi.  

KARIŞIK

 

 

 

EKRON tarafından düzenlenen Kadim Şehir Erzurum Günleri, Maltepe sahil etkinlik alanında ziyaretçilerin büyük ilgisiyle devam ediyor. ERKON yönetim kurulu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i yöresel Erzurum kahvaltısı programında ağırladı. Dev organizasyonla ilgili fikir alışverişinde bulunulan kahvaltıda konuşan ERKON Başkanı Mustafa Macit, “Bizlere destek veren Başkanımız Mehmet Sekmen ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

“AMACIMIZ DAHA İLERİ TAŞIMAK”

Amaçlarının Erzurum’a ve Erzurumlulara hizmet etmek olduğunu dile getiren Macit, kahvaltı davetlerine katılan Sekmen ve misafirlere teşekkür etti. Her yıl organizasyonu daha ileri seviyelere taşımaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Macit katılımcıların etkinlikten keyifle ayrıldıklarını paylaştı.

 


“ERZURUMLULARBİRLİK VE BERABERLİĞİNİ GÖSTERİYOR

 

rzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise güzel bir organizasyon yapıldığını dile getirdi. Bu tür organizasyonlara belediye olarak destek vermeye devam edeceklerinin altını çizen Sekmen, Erzurumluların birlik ve beraberliğinin bu tür etkinliklerde daha fazla ortaya çıktığını kaydetti. 

 

 

Başkan Sekmen ve beraberindekiler programın sonunda ERKON yönetimi ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Sekmen ve ERKON yöneticiler daha sonra stantları gezerek bilgi aldı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.