• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 09 Aralık 2017 01:08

Başkan Orhan: Dolu dolu bir yıl geçirdik...

Başkan Orhan: Dolu dolu bir yıl geçirdik...
Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, ERKhaber’i ziyaret etti. Belediyenin hizmetleri hakkında bilgiler veren Başkan Orhan, hizmette dolu dolu bir yılı geride bıraktıklarını söyledi.

ERKHABER / ERZURUM - ERKhaber’i ziyaret eden Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, belediyenin hizmetlerini anlattı yeni projeleri hakkında bilgiler verdi. Dadaşkent ve Ilıca’da önemli yatırımları hayata geçirdiklerini belirten Orhan, kentsel dönüşümden peyzaj çalışmalarına kadar hedeflerini tutturduklarını ifade etti. Her geçen gün büyüyen Dadaşkent ve önemli değişimin yaşandığı Ilıca’da vatandaşlarla istişare ederek çalışma yürüttüklerini ifade eden Başkan Orhan, “Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz hizmetleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah 2018 yılında da aynı hızla çalışmalarımız devam edecek”dedi.

KARIŞIK

Merkezle köyler arasında ayrım yapmadan Aziziye’nin her noktasına eşit hizmet götürmeye gayret ettiklerini de belirten Muhammet Cevdet Orhan, “Mahalle/köyleri birbirinden ayırmadık. Heryere hizmet götürdük hizmet götürmeye de devam edeceğiz”diye konuştu.

Kış mevsiminde de ekiplerin 24 saat çalışacağını söyleyen Başkan Orhan, “Hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasına gönlümüz razı olmaz. Kar yağışı başladığı anda ekiplerimiz yol larda önlem almaya başlıyor”şeklinde konuştu.