• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 09 Mart 2017 09:25

Barcelona 6-1 PSG Şampiyonlar Ligi

Barcelona 6-1 PSG Şampiyonlar Ligi
Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda 4-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında PSG ile Camp Nou'da karşılaştı.

ERKHABER- Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda 4-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında PSG ile Camp Nou'da karşılaştı.

KARIŞIK

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda PSG'ye 4-0 mağlup olan Barcelona, evinde rakibini 6-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.

Fransa'da oynanan ilk karşılaşmadan 4-0 gibi farklı bir skorla galip ayrılan PSG, Nou Camp'ta Barcelona'nın konuğu oldu.

 

 

SUAREZ 3. DAKİKADA SAHNEYE ÇIKTI

Karşılaşmaya müthiş başlayan Barcelona, henüz 3. dakikada Suarez ile öne geçti. 40. dakikada Layvin Kurzawa'nın kendi kalesine attığı golle baskısını artıran Barcelona, 50. dakikada Messi'nin penaltısı ile farkı 3'e çıkardı.

Barcelona, 62. dakikada Edinson Cavani'nin golüne engel olamayınca tur şansını zora soktu. 88 ve 90. dakikadalar Neymar'ın golüyle skoru 5-1'e getiren Katalanlar, yeniden ümitlendi.

Uzatma dakikalarının son anlarında Roberto ile farkı 5'e çıkaran Barcelona, tarihi bir geri dönüşe imza atarak PSG'yi elemeyi başardı ve adını çeyrek finale yazdırdı.

 

İLK MAÇTA NELER YAŞANMIŞTI?

 

Maça fırtına gibi başlayan Paris Saint-Germain, dakika 18'de Di Maria ile gol perdesini açtı. İlk yarı 1-0'lık PSG üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıya da hızlı başlayan PSG, dakika 55'te bir kez daha Di Maria ile gol buldu ve skoru 2-0'a getirdi. Ardından genç oyuncu Draxler sahneye çıktı ve skoru 3-0'a getiren golü attı. Son olarak da tecrübeli oyuncu Edinson Cavani dakika 71'de maçın skorunu belirleyen golü attı ve maç 4-0'lık skorla sona erdi.