• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 17 Mart 2023 16:04

Bahadır Eren, CHP'den aday adayı oldu...

Bahadır Eren, CHP'den aday adayı oldu...
Erzurumlu genç inşaat mühendisi Bahadır Eren, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yaptı. 

ERKHABER / ERZURUM - Erzurumlu genç inşaat mühendisi Bahadır Eren, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yaptı. 

KARIŞIK

Lise eğitimini Erzurum’da tamamladıktan sonra üniversite için Ankara’ya geçen ve sonrasında da İstanbul’a yerleşen İnşaat Mühendisi Bahadır Eren, 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu gibi önemli projelerdeki başarılı çalışmalarıyla tanınıyordu. 

Halen İstanbul’da resmi kurumlara taahhüt işleri ile birlikte çok sayıda konut projesini yürüten Bahadır Eren, Erzurum’dan milletvekili aday adayı oldu. 

CHP Genel Merkezi’nde aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren Bahadır Eren, “Beni yetiştiren şehrime vefa borcumu ödeyebilmek amacıyla yola çıktım. Eğer Allah nasip eder, milletvekili olabilirsem, şehrime, ilçeme hizmet etmenin büyük onurunu yaşayacağım” dedi…

 

 

BAHADIR EREN KİMDİR?

25.01.1984 tarihinde Erzurum'un Hınıs ilçesinde doğdu. İlköğretim eğitimini ilçede tamamladıktan sonra Erzurum ilinde ortaokul ve lise eğitimimi tamamladı.

Ankara Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği (İngilizce) bölümünü 2008 yılında başarıyla tamamladıktan sonra, iş hayatına atıldı.

Genellikle Erzurum ve çevre illerinde çalışması sebebiyle; bölgeyi ve bölge insanını yakinen analiz etme fırsatı buldu.

2013 yılında İstanbul'a taşındı ve İstanbul'da iş hayatıma devam etmektedir.

Başta; 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyol Yapım işi olmak üzere, ülkemizin birçok büyük projesinde; Proje Koordinatörü, Proje Müdürü ve Şantiye Şefliği gibi üst düzey yöneticilik görevlerinde çalıştı.

Şu anda birçok resmi kuruma taahhüt işleri ve İstanbul'un çeşitli yerlerinde konut yapımı işleri yapmaktadır.

İleri derecede bilgisayar ve yazılım bilgisine sahip, ayrıca ileri derecede İngilizce okur, yazar orta düzeyde İngilizce konuşabilmektedir.

Evli ve iki çocuk babası.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kavak mehlesi 19 Mart 2023 22:46

    Gardaş seninleyiz hangi partiden olursan ol. 6 oyum var sana kurban olsun canıj yerem

  • Murat Yıldız 18 Mart 2023 00:51

    Bahdır eren liseden arkadaşım. Dürüst güvenilir bir insandır. Yolu açık olsun başarılar dilerim