• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 18 Ekim 2016 17:54

Babası FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanmıştı! İstifa etti…

Babası FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanmıştı! İstifa etti…
Babası Lalezar Termal Tesisleri soruşturması kapsamında tutuklanan AK Parti Erzurum Gençlik Kolları Başkanı M. Selim Özdemir görevinden istifa etti.

ERKHABER / GÜNCEL - Babası İ. Özdemir'in bir süre önce Lalezar Termal Tesisleri’ne yönelik başlatılan FETÖ soruştuması kapsamında tutuklanmasının ardından topun ağzına gelen AK Parti Erzurum Gençlik Kolları Başkanı M. Selim Özdemir, baskılara daha fazla dayanamadı ve görevinden istifa etti.

KARIŞIK

Eski İl Genel Meclisi Başkanı olan babası İ. Özdemir'in Lalezar Termal Tesisleri'ne yönelik FETÖ operasyonunda tutuklanması sonrasında tüm gözler AK Parti Erzurum Gençlik Kolları Başkanı olan oğlu M. Selim Özdemir'e çevrilmişti. Babasının tutuklanmasıyla birlikte görevinden ayrılması için yapılan baskılara daha fazla dayanamayan Özdemir, dün akşam yapılan İl Yönetim Kurulu Toplantısı'nda istifa mektubunu İl Başkanı Fatih Yeşilyurt'a sundu. Özdemir'in istifasıyla ilgili il yönetiminin kapsamlı bir açıklama yapacağı ifade edilirken, Özdemir’in yerine en kısa sürede atama yapılması bekleniyor.