• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 29 Eylül 2017 12:09

Aziziye sporu ‘Çocuk Evleri’ne taşıdı

Aziziye sporu ‘Çocuk Evleri’ne taşıdı
Aziziye sporu ‘Çocuk Evleri’ne taşıdı

ERKHABER / ERZURUM - Aziziye Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Atatürk Çocuk Evi’ni ziyaret edere, spor faaliyetlerini anlatırken, branşların tanıtımını yaptı. 
Erzurum Aziziye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü anlamlı bir projeye imza attı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Atatürk Çocuk Evi’ni ziyaret eden İlçe Müdürü Osman Hancı ve Antrenör kurmayları, çocuk evinde spor faaliyetlerini anlatırken, spor branşlarını minik ve genç öğrencilere tanıttı.
Aziziye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Hancı, badminton, masa tenisi, güreş, taekwondo, judo, hentbol gibi branşlarda görev yapan antrenörlerle birlikte Atatürk Çocuk Evi’nde spor branşlarını tanıtırken, gençlere iyi bir eğitimin yanında spor yapmaları tavsiyesinde bulundu.
Hancı, “İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil öncülüğünde çocuklarımıza spor yaptırmak ve gençlik faaliyetlerinden faydalanmaları için adeta seferber olmuş durumdayız. İlçemizdeki spor salonunda görev yapan branş antrenörlerimizle birlikte Atatürk Çocuk Evi’ne ziyaret gerçekleştirerek, branşlarımızı tanıtmak istedik. Bunu da gerçekleştirmenin sevinci içerisindeyiz. Bize kapılarına açan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi.

KARIŞIK