• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 05 Mayıs 2023 14:42

Aziziye’den sağlık turizmi hamlesi 

Aziziye’den sağlık turizmi hamlesi 
Aziziye Belediyesi’nin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Bungalov Butik Köy yatırımı göz kırpmaya başladı. 

ERKHABER / ERZURUM - Aziziye Belediyesi’nin Termal Entegreli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Bungalov Butik Köy yatırımında çalışmalar son sürat devam ediyor.

KARIŞIK

 

İlçedeki termal kaynaklardan sağlık turizmi alanında da istifade etmeyi amaçlayan Aziziye Belediyesi, kapılarını bundan böyle sadece kaplıca meraklıları için değil, aynı zamanda tedavi amaçlı olarak da açacak.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde reçeteli hastalar termal sularla tedavi edilirken, Bungalov Butik Köy ise, uzun süreli tedavi gerektiren hallerde hasta ve hasta yakınları için tahsis edilecek. Birbirini tamamlayan iki yatırım şeklinde hayata geçirilecek olan proje, Erzurum’un Aziziye ilçesindeki termal ve sağlık turizmine aynı anda ivme kazandıracak. 

HEM TERMAL, HEM SAĞLIK
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ilıca’da bulunan termal kaynakların turizmin istifadesine sunulması noktasında çok özel adımlar attıklarını anımsatarak, “Kaplıcalarımızdaki modernizasyonun yanı sıra Termal Otelimize de yepyeni bir çehre kazandırdık. Umuma açık havuzlarımız, aile kabinlerimiz ve misafirlerimize sunduğumuz konaklama hizmetlerimizle termal turizmden faydalanma adına tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız” dedi.
Termal kaynakların fırsata dönüştürülmesi noktasında yeni bir adımı da, sağlık turizmi alanında attıklarını kaydeden Başkan Orhan, “Kampüsümüzde şimdi de Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Bungalov Butik Köy yatırımını yapıyoruz” dedi. 

KAPILAR TEDAVİ İÇİN AÇILACAK
Her iki yatırımın da hem birbiriyle ve hem de termalle entegre halde olacağı bilgisini veren Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimiz, iskelet ve kas sistemi hastalıklarının termal sularla tedavi edilebilmesine imkan sunacak. Buradan reçeteli hastalarımız istifade edecek, uzun süreli tedavi gerektiren durumlarda ise, Termal Otelimiz ve Bungalov Butik Köyümüz konaklama için devreye girecek. Yani tesislerimiz bundan böyle termal ve kaplıca meraklılarının yanında hastalara da sağlık hizmeti verecek. Böylece termal ve sağlık turizmine aynı anda ivme kazandırmış olacağız. Bu yaklaşımımız, Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere sunduğu imkanlar ve önümüzde açtığı hizmet ufkunun bir sonucudur. Kendilerine minnet ve şükran borçluyuz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.