• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 09 Ağustos 2016 10:33

Aydemir'den teşekkür plaketi

Aydemir'den teşekkür plaketi
Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 15 Temmuz sürecinde gösterdikleri tutumlarından ötürü, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e şükran plaketi sundu.

ERKHABER / GÜNCEL - Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret ederek şükran plaketi sunumu gerçekleştiren Milletvekili Aydemir, Büyükşehir’in Sekmen önderliğinde, 15 Temmuz sürecinde cansiperane ve fedakarlık numunesi bir faaliyet silsilesi gerçekleştirdiğini ifade etti. 

KARIŞIK

AYDEMİR’İN DEĞERLENDİRMESİ
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Dünya Tarihinde eşi görülmemiş, benzeri kaydedilmemiş olan 15 Temmuz Milli irade direniş ve dirilişine destek olan, herkese ve herkesime medyunu şükranız. Şanlı ecdadımıza layık evlatlar olduğunu gösteren yüce milletimiz, küresel akıl ve hafızanın alamayacağı cesamet ve heybette bir 15 Temmuz destanı yazmış, küresel idrake ‘Tarih Yazan Tek Millet’ olarak kayıt düşürmüştür.’ dedi.

MİLLİ REFLEKSE HİZMET
Büyükşehir Belediyesinin 15 Temmuz’dan bugüne gerçekleştirdiği Demokrasi Nöbeti etkinlikleriyle, hain kalkışma ve darbe girişimine karşı serdedilen milli refleksi diri tuttuğunu, Erzurum’da adeta bir demokrasi şöleni yaşatıldığını belirten Milletvekili Aydemir, ‘Sayın Başkanımız, diğer alanlarda olduğu gibi sosyal belediyecilik alanında da bir Erzurum markası oluşturmuştur. 15 Temmuz sürecinde Erzurum’un dadaş ruhunu vizyona çıkaran etkinlikleriyle sayın başkanımız önderliğindeki Büyükşehir Belediyemiz Erzurumluya tarihi bir hizmet sunmuştur.’ dedi.

ŞÜKRAN PLAKETİ SUNUMU
Milletvekili Aydemir, Başkan Sekmen’e şahsı ve Erzurum halkı adına teşekkürlerini bildirdi. Aydemir Başkan Sekmen’e üzerinde, ‘ Vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin birliği, devletin dirliği noktasında gösterdiğiniz hassasiyet ve sergilediğiniz kararlılık her türlü takdirin üstündedir. Vatan size minnettardır. Şükran ve saygıyla.’ ifadelerinin yer aldığı şükran plaketini sundu.

Aydemir’den Azizoğlu’na şükran plaketi

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Erzurum’un milli irade hassasiyetini, dadaşça duruşunu, devlet adamlığı dirayet ve kararlılığıyla ifade ederek, milli ruha önderlik eden Sayın Valimiz Seyfettin Azizoğlu’na dadaşlar adına şükranlarımızı sunuyoruz.’ dedi. 

MİLLİ MESAJ
Vali Seyfettin Azizoğlu’nun önderliğinde, il kamu yönetici ve mensuplarının 15 Temmuz hain darbe girişimi sürecinde gösterdikleri dirayet, devlet adamlığı ve milli irade fedailiğini tarifsiz ve cansiperane bir milli mesaj olarak gördüklerini söyleyen Milletvekili Aydemir, ‘Türk Milletinin nadide bir parçası olan Erzurum ve dadaşlar, yeni bir Aziziye Destanı yazmışlardır. Milli İradeye yüreklerini adayanlar, millet yoluna baş koyanlar, hain kakışmaya karşı sergilediğiniz direniş önderliğini unutmayacaktır.’ diye konuştu.

VATAN SİZE MİNNETTARDIR
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu ziyaret ederek, şükran plaketi sunan Milletvekili Aydemir, ‘Sayın Valim, 15 Temmuz sürecinde, Bir büyük milletin şerefli mensubu olarak,‘Türkiye Cumhuriyeti’nin, devleti, milleti ve vatanıyla bir bütün olduğu gerçeğini, dirayetiniz, devlet adamlığınız ve üstün görev anlayışınızla vurguladığınız için Vatan size minnettardır.’ dedi.

Aydemir: Polisimiz destansı bir mücadele sergilemiştir

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Milli irade milli namustur, anlayış ve düsturu içinde, hain darbe girişiminin önlenmesi noktasında Türk Polisinin destansı bir mücadele sergilediğini söyledi. 

AYDEMİR KARABÖRK’Ü ZİYARET ETTİ
İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’ü ziyaret eden Milletvekili Aydemir, Türk polisinin hain darbe girişimi sürecinde işsiz bir kahramanlık sergileyerek, milli iradeyi sahiplendiğini, hainlerin saldırısı sonucu canlarını feda eden şehitleri rahmet ve minnet, gazileri de şükranla andıklarını kaydetti.

MİLLİ İRADE MİLLİ NAMUSTUR
Milletvekili Aydemir, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e, ‘Milli irade milli namustur, inancı, Akif’in kaydıyla: ‘Üç buçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam/Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam, kararlılığı, Şanlı tarihimizden ilhamını alan devlet adamlığı dirayeti içinde; Türk Milleti’nin şerefli bir evladı, milli ruhun bir temsilcisi olarak, 15 Temmuz sürecinde gösterdiğiniz mücahade ve imanlı ruha medyunu şükranız. Vatan fedaisi şahsınıza minnettarız. Şükran ve saygıyla.’ ifadelerinin yer aldığı şükran plaketini sundu.