• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 27 Ekim 2021 18:04

Aydemir'den yeni MHK Başkanı'na "adil olun" çağrısı

Aydemir'den yeni MHK Başkanı'na
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, yeni MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'ya "Adil olun" çağrısı yaptı...

ERKHABER / ERZURUM - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, bugün Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu tarafından Merkez Hakem Komitesi (MHK) başkanlığına atanan Ferhat Gündoğdu'ya Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a yapılan hakem hatalarına dikkat çekti, "Adil olun, hata yapan hakemin gözünün yaşına bakmayın" dedi.

KARIŞIK

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurumspor'a yönelik yapılan hakem hatalarını bir kez daha dikkat çekti ve yeni atanan Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu'ya "Adil olun" çağrısında bulundu. 

Aydemir, basın toplantısında şunları söyledi: 

Yakın zamanda yapılan haksızlıklara vurgu yaptı.MHK'nın yanlış kararlar verdiğini, yanlış hakem atamaları yaptığına dikkat çektim, videolar gösterdik,resimler koyduk orta yere. Ve geldiğimiz nokta itibariylle MHK bakanı ayrılmak zorunda kaldı, çok da isabetli oldu. Şimdi bir başka kardeşimiz bugün itibariyle açıklandı. MHK başkanı oldu. Ferhat Gündoğdu. Kendisi hekim, asker kökenli bir arkadaşımız. Bu işlerde de yetkin olduğuna inanıyorum. Erzurumsporlu birisi, futbolucu çok seven, yakından takip eden bir kardeşiniz olarak, MHK başkanımızdan, üyelerden tek talebimiz adil davranmaları. Hatalı karar veren hakemin gözünün yaşına bakmasınlar. Orada ter akıtanlar var, emek verenler var. Öyleyse talebimiz budur Ferhat beyden. Yeni dönem hayırlar getirsin. Beklentimizi de kayda geçiriyoruz. Hakemler için de mutlaka ama mutlaka bir yaptırım, müeyyide getirilmesini sağlamak. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.