• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 28 Mart 2023 12:16

Avukat Cem Duman, AK Parti'den aday adayı oldu...

Avukat Cem Duman, AK Parti'den aday adayı oldu...
Erzurum’un Ankara’da ki evladı hizmet için kolları sıvadı 

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum’un Hınıs nüfusuna kayıtlı Ankara’nın tanınmış ceza hukukçularından Av.Cem Duman memleketimize hizmet için AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

KARIŞIK

Ankara’da başarılı avukatlığının yanı sıra tanınmışlığı ve iş çevresi ile dikkat çeken Av.Cem Duman, AK Parti’de ileri gelenlerin ve delegelerin dikkatini çekmeyi başardı. AK Parti aday adaylığı başvurusunda bulunan Duman’ın memleketi için şimdiden çalışmalara başladığı konuşuluyor. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan temayülde ise sürpriz yaparak sandıklardan oldukça yüksek oy aldığı ifade edilen Duman’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yakınlığı ise kulislerde konuşulan bir diğer husus. 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ekibinde olmaktan onu duyacağını belirten Duman, “Memleketime, ülkeme hizmet etmek bir gururdur. Allah’ın izni ile kollarımızı sıvadık. Gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.