• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 22 Nisan 2022 13:40

Atabey'in isteğini Bakan Kurum geri çevirmedi...

Atabey'in isteğini Bakan Kurum geri çevirmedi...
Genç yaşta kaybettiğimiz Erzurumlu işadamı Atilla Dölekli'nin oğlu 1 yaşındaki Atabey'in, Erzurum’daki bir köy okulunun eksikliklerinin tamamlanması isteğini Bakan Kurum geri çevirmedi ve eksikliklerin en kısa sürede giderileceğini belirtti.

ERKHABER / ERZURUM - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kızılcahamam’da genç hemşehrileri ile iftar yemeğinden sonra bir araya geldi. Kızılcahamam 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen iftar programında hemşehrileriyle bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, genç hemşehrilerini unutmadı. Memleketinde coşkuyla karşılanan Bakan Kurum, iftar yemeğinden sonra gençlerle kıl çadırda buluşarak Türkiye’nin 2023 ve 2053 vizyonunu ve bakanlık çalışmalarını anlattı. 

KARIŞIK

Bakan Kurum, etkinlikte yer alan, 11 yaşındaki Erzurumlu merhum Atilla Dölekli'nin oğlu, Atabey'in  Erzurum’daki bir köy okulunun eksikliklerinin tamamlanması ricasını da geri çevirmedi ve eksikliklerin en kısa sürede giderileceğini belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.