• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 15 Aralık 2016 11:30

ASP İl Müdürlüğünde TSE izleme tetkiki toplantısı

ASP İl Müdürlüğünde TSE izleme tetkiki toplantısı
Aile ve Sosyal Politikalar Erzurum İl Müdürlüğü’nde ISO 9001 Belgesi çalışmaları kapsamında izleme tetkik çalışması toplantısı düzenlendi.

ERKHABER / ERZURUM- Aile ve Sosyal Politikalar Erzurum İl Müdürlüğü’nde ISO 9001 Belgesi çalışmaları kapsamında izleme tetkik çalışması toplantısı düzenlendi. 
Toplantıya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Cemil İlbaş, Müdür Yardımcısı Tamer Ekinci, Türk Standartları Enstitüsü Ankara Belgelendirme Merkez Başkanlığı Belgelendirme Baş Araştırmacısı Ayhan Türkel, Erzurum TSE Bölge Müdürü İbrahim Seyhan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşların yöneticileri ve temsilcileri katıldı.
İlbaş, burada yaptığı konuşmada Kalite Yönetim Sisteminin önemine değindi.
Toplumun dezavantajlı kesimine hitap eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlükleri çalışanları için kaliteli hizmet anlayışının daha çok önem kazandığını belirten İlbaş, kalite yönetim sisteminin hizmet çıtasının yükselmesi açısından önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.
İlbaş, hizmet sektörü açısından kalitenin önemine değinerek, "Kurumumuzun sahip olduğu ISO 9001 belgesinin 2017 yılında da geçerli olması için izleme tetkiki toplantısı düzenlendi. 3 örneklem seçilerek, bu kuruluşlarımız denetlendi. Amacımız ISO 9001 belgesi kapsamında daha kaliteli hizmetler sunabilmektir’’ dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Tamer Ekinci ise Kalite Yönetim Sistemi konusunda bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, İl Müdürlüğüne bağlı 10 kuruluşta bu alandaki çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.
Toplantıda ayrıca kuruluşların çalışmaları konusunda brifing sunuldu.

KARIŞIK