• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 23 Ocak 2021 18:16

Armando Sadiku ile yollar ayrıldı

Armando Sadiku ile yollar ayrıldı
Erzurumspor'un sezon başında İspanya'nın Malaga takımından büyük umutlarla kadrosuna dahil ettiği Arnavutluk milli Takımı'nın golcüsü Armando Sadiku ile yollar ayrıldı.

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un sezon başında büyük umutlarla kadrosuna dahil ettiği Arnavutluk milli Takımı'nın golcüsü Armando Sadiku ile yollar ayrıldı.

KARIŞIK

B.B. Erzurumspor'a transferinden kısa bir süre sonra antrenmanda kaleci Farnolle ile çarpışarak, ağır bir diz sakatlığı yaşayan, tedavisinin ardından döndüğü yeşil sahalarda beklentilerin çok uzağında kalan Arnavut golcü, Mavi Beyazlı forma altında gol sevinci yaşayamadı. 

Teknik direktör Mesut Bakkal'ın raporu doğrultusunda ligin ikinci yarısı için kendisine kulüp bulması istenen Sadiku'nun sözleşmesi yapılan görüşmeler sonucunda feshedildi. 

Öte yandan yönetimin kendilerinden kulüp bulmalarını istediği Mina ve Farnolle ile de sözleşme fesih görüşmelerinin devam ettiği öğrenildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.