• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 10 Mayıs 2016 10:28

Ansızın girip denetliyorlar!

Ansızın girip denetliyorlar!
Palandöken Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan Ayı öncesi halkın doğrudan gıda temin ettiği fırın, pastane, kasap, gıda imalathane ve unlu mamul üretim yerlerine yönelik olarak denetimlerine başladı.

ERKHABER / ERZURUM - Palandöken Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla yapılan denetimlerde üretim yerleri ruhsat, hijyenik ve fiziki şartlar, çalışanların özellikleri ve iş güvenliği konularında ayrıntılı denetime tabi tutuldu. Denetimlerin bundan sonra da belirli aralıklarla Palandöken Belediyesi sınırları içerisinde devam edeceği bilgisi verildi.
BAŞKAN BULUTLAR ”İNSAN SAĞLIĞI ÖNCELİĞİMİZDİR”
İnsana sağlığı her şeyden önce geldiğini ifade eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Yaklaşan Ramazan ayı öncesi halkımızın sağlıklı ürünler tüketebilmesi amacıyla fırın ve pastane, kasap gibi unlu mamullerin üretildiği yerlere denetimlerde bulunduk. Denetimlerimiz belirli aralıklara ve zamansız bir şekilde devam edecek. Aksi durumlar karışısın da gerek Palandöken Belediyemiz gerekte İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri 5179 sayılı kanuna istinaden gerekli cezai işlem uygulanacaktır. Palandöken esnafımızı bu ve buna benzer her herhangi bir işlem yapılmaması için üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceğinden şüphem yok. Esnafımıza bol, bereketli, helal kazançlar dilerim” dedi.

KARIŞIK