• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 16 Mayıs 2017 18:09

Amed'le hesabı gördük, finale yürüdük...

Amed'le hesabı gördük, finale yürüdük...
B.B. Erzurumspor'a "hesap sorulacak" tehdidi savunlarla hesabı Amed'de gördük, adımızı finale yazdırdık...

ERKHABER / ERZURUM - MKE Ankaragücü ve İstanbulspor'un ardından TFF 1. Lig'e yükselecek üçüncü ve son ekibin belli olacağı play-off'un yarı final rövanşında deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşan B.B. Erzurumspor, rakibi ile 90'ncı dakikada Ersel'in attığı golle 1-1 berabere kaldı. Finalin Erzurum'da oynanan ilk maçını 1-0 kazanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bu sonuçla adını finale yazdırdı. Dadaşlar'ın finaldeki rakibi Kastamonuspor'u saf dışı bırakan Gümüşhanespor oldu...

KARIŞIK

Oldukça gergin atmosferde başlayan maçın 34. dakikasında penaltıdan Deniz Naki ile golü bulan Amed Sportif, 1-0 öne geçti ve ilk yarı Amed Sportif'in 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında adeta tek kale oynayan ve kendisini finale taşıyacak golü bulabilmek için baskılı bir futbol ortaya koyan Erzurumspor, aradığı gole ancak 90. dakikada kavuştu. Bu dakikada Ersel Aslıyüksek'in attığı golle 1-1'lik beraberliği yakalayan Dadaşlar, ilk maçta 1-0 yendiği Amed Sportif Faaliyetler'in PTT 1. Lig hayallerini Diyarbakır'ın çimlerine gömdü.