• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 21 Temmuz 2018 13:51

Altıparmak’a Dadaş resti

Altıparmak’a Dadaş resti
BB Erzurumspor yönetimi ile Teknik Direktör Mehmet Altıparmak arasında soğuk rüzgarlar esiyor.

ERKHABER / ERZURUM - BB Erzurumspor yönetimi ile Teknik Direktör Mehmet Altıparmak arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Önceki gün kampın ikinci etabının ilk antrenmanında futbolcuların şampiyonluk primini alamadıkları için yaptıkları eyleme sert tepki veren takım kaptanları Nobre ve Burhan’ı süresiz kadro dışı bırakan yönetim, futbolcuların eylemine destek verdiğini düşündükleri Altıparmak ile de restleşmeye başladı. Altıparmak’ın kadroda görmek istemediği futbolcular yönetim tarafından antrenmana davet edilirken, transferine onay vermediği Egemen Korkmaz’a da “gel görüşelim” çağrısı yapıldı.

KARIŞIK

Futbolcuların şampiyonluk primlerini alamadıkları gerekçesiyle antrenmanı protesto etmeleri bardağı taşıran son damla oldu. Başlatılan isyana Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’ın da destek verdiği iddiaları üzerine harekete geçen yönetim radikal kararlar almaya başladı. Dün kaptanlar Mert Nobre ve Burhan Eşer’in süresiz kadro dışı bırakılması yönünde karar alan yönetim, Altıparmak’ın kadroda düşünmediği başta Jasmin Trtovac ve Gökhan Karadeniz’i kampa davet etti. Erzurum’da bulunan Trtovac dün akşam yapılan antrenmana çıkarken, Gökhan Karadeniz’in de bugün kampa katılması bekleniyor. Yönetimin bununla da kalmayıp Altıparmak’ın transferine sıcak bakmadığı Egemen Korkmaz’la ise görüşmelere başladığı öğrenildi.

Ayrıca dün BB Erzurumspor’lu bazı yöneticiler Teknik Direktör Altıparmak ile  yüz yüze bir görüşme gerçekleştirdi.  Son günlerde yaşanan gelişmelerden rahatsızlık duyduklarını belirten yöneticiler Altıparmak’a “İstemediğin oyuncuların kampa katılmasından rahatsızsan ayrılabilirsin” diyerek rest çektiler. Altıparmak’ın yaşanan bu gelişmeler karşısında nasıl bir karar alacağı ise merak konusu oldu…

MERT NOBRE KARAGÜMRÜK, BURHAN EŞER İSE GAZİŞEHİR YOLUNDA

Dün yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakılan Mert Nobre ve burhan Eşer ise hemen yeni takım arayışlarına başladılar. Metr Nobre’nin Karagümrükspor, Burhan Eşer’in ise Gazişehir Gaziantepspor ile görüşmelere başladığı öğrenildi.