• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 17 Aralık 2019 11:58

Altınok, Zekeriya Öz'ü dövmek istemiş!

Altınok, Zekeriya Öz'ü dövmek istemiş!
Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiği 17- 25 aralık sürecinden sonra, İstanbul’a Emniyet Müdürü olarak atanan AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, o dönemde yaşadıklarını anlattı.

ERKHABER / ERZURUM - Altınok, FETÖ Savcısı Zekeriya Öz’ü dövmek istediğini ancak Öz’ün kaçtığını söyledi.

KARIŞIK

 

Fetullahçı Terör Örgütü’nün düğmeye basmasıyla, Türkiye’de bir yargı darbesi yapmak istemişinin üzerinden tam 6 yıl geçti. 17/25 aralık olayları olarak tarihe geçen dönemde, İstanbul Emniyet Müdürü olarak atanan AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, oı süreçte yaşadıkları ile ilgili Sabah gazetesine konuştu.

 

Süreç boyunca yaşananları anlatan Altınok, FETÖ savcısı Zekeriya Öz’ü dövmek istediğini ancak durumu haber alan Öz’ün kaçtığını söyledi. Altınok verdiği röportajda şunları söyledi;

"ZEKERİYA ÖZ'Ü DÖVMEK İSTEDİM KAÇTI"

Zekeriya Öz’ün, yeni göreve atanan arkadaşlara baskı yapmaya çalıştığını duyuyordum. 20 Aralık Cuma sabah yine Zekeriya Öz'ün baskı için emniyete geldiği söylendi. Ben de özel kalemdekilere 'Nerede bu adam' diye sordum. Meğer sorduklarım FETÖ'cüymüş. Adamı (Zekeriya Öz) gidip dövmek, pataklamak istiyordum. Onun yanına gidene kadar FETÖ'cüler haber vermiş, ben yanına gidene kadar Zekeriya Öz arabayla kaçtı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.