• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 29 Nisan 2023 14:07

Altınok'tan Abdurrahman Gazi Mahallesi'ne sağlık ocağı müjdesi...

Altınok'tan Abdurrahman Gazi Mahallesi'ne sağlık ocağı müjdesi...
AK Parti Erzurum Milletvekili ve liste 1 milletvekili adayı Selami Altınok, Palandöken İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi ve Palandöken İlçe Başkanlığı'nın organize ettiği çadır toplantılarının ilkine katıldı.

ERKHABER / ERZURUM - AK Parti Erzurum Milletvekili ve liste 1 milletvekili adayı Selami Altınok, Palandöken İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi ve Palandöken İlçe Başkanlığı'nın organize ettiği çadır toplantılarının ilkine katıldı. Abdurrahman Gazi TOKİ konutlarında yapılan programda site sakinlerinin taleplerini dinleyen Altınok, bölge halkının en büyük talebi olan sağlık ocağının hafta içerisinde hizmete gireceğinin de müjdesini verdi. 

KARIŞIK

Yoğun bir katılımla yapılan ve katılımcıların coşkusuyla dikkat çeken programda AK Parti'nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Altınok, talep ve önerileri de dinledi. Site sakinlerinin sağlık ocağı yönündeki isteğinin farkında olduklarını ifade eden Altınok, "Sağlık ocağının hafta içerisinde hizmete gireceğinin müjdesini sizinle paylaşabilirim" dedi. Altınok'un bu sözleri toplantıya katılanların alkışlarıyla karşılık buldu. 

Her zaman diyoruz. Yaparsa AK Parti yapar diye." diyen AK Parti Erzurum Milletvekili Altınok,  "Çözülemeyen birçok sorun bizim iktidarlarımız döneminde çözülmüştür. Önceki hükümetlerin yanlış politikaları sonucu kambur hale gelen Emeklilikte Yaşa Takılanlar sorunu yine bizim iktidarımızda vuslata ermiştir. Bunlar gibi yüzlercesini sıralayabiliriz. Elbette çözüm bekleyen sorunlar var. AK Parti olarak bizlerde bunun farkındayız ve sorunlara vakıfız. 14 Mayıs sonrasında bunlarında çözümü için tüm çabamızı göstereceğiz” dedi. 

Milli Teknoloji Hamlesi için AK Parti’nin çalışmalarını da anlatan Milletvekili Altınok, 7’den 70’e herkesin bu çalışmalara katılımlarının sağlanmasının hedeflendiğini anlattı. Türkiye’nin teknolojik yetkinliğini geliştirmek amacıyla etki gücü yüksek program ve projelerin hayata geçirilmesine katkı sağlamanın önemine değinen Altınok, “Bu hedefler doğrultusunda ilgili paydaşlarla işbirliğine gidilecektir. 2020-2022 Haziran döneminde 1 adet DENEYAP Atölyesi öncelikli pilot illerde kurulmuştur. Yurt geneline bunun yaygınlaştırılması hedeflenmiştir. Büyük projelerimizde halkımızın iştiraki ve deste bizim için çok önemlidir. 14 Mayıs sonrasında daha farklı ve iddialı projelerle vatandaşlarımıza hitap edeceğiz” şeklinde konuştu. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.