• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 12 Ağustos 2016 14:09

Altın tekmeye kutlama

Altın tekmeye kutlama
Konya’da yapılan Minikler Türkiye Şampiyonası’nda altın madalyanın sahibi olan Gençlikspor Kulübü sporcusu Muhammet Buğrahan Göker, hedefinin Avrupa Şampiyonluğu olduğunu söyledi.

ERKHABER / SPOR - GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, şampiyon taekwondocuyu kutladı.  Erzurumlu şampiyon taekwondocu Muhammet Buğrahan Göker, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret etti. Ziyarete aynı zaman Gençlik Spor Kulübü Başkanı olan Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, Taekwondo İl Temsilcisi Engin Akın ve Antrenör Rahmi Ak katıldı. Türkiye Taekwondo Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan ve Konya’da Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda 57 kiloda şampiyon olan Erzurum Gençliksporlu Muhammet Buğra Göker’i tebrik eden GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Muhammet Buğrahan hem sporcu olarak çok başarılı bir kardeşimiz, hem de eğitimde çok başarılı olan bir öğrencimiz, kendisi bu başarıları ile akranlarına çok iyi örnek teşkil eden bir sporcumuz, elde ettiği başarıdan dolayı kendisini ve antrenörü Rahmi Ak’ı kutluyorum” dedi.
Taekwondo İl Temsilcisi Engin Akın da, kendilerine destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’e teşekkür ederek, taekwondo Erzurum’un her geçen gün başarılı derecelere imza attığını ifade etti.

KARIŞIK