• Büyükşehir-1
KÜLTÜR - SANAT Haber Girişi : 07 Temmuz 2017 16:47

Altın Palmiye ödüllü dadaş

Altın Palmiye ödüllü dadaş
Kadınların gördüğü şiddete dikkat çekmek için yazdığı “Erkeksen dokunma” şarkısı Altın Palmiye ödülü alan Erzurumlu sanatçı Poyraz Özer, şarkısını tüm dünyaya duyurmaya hazırlanıyor.

ERKHABER / ERZURUM - Kadınların gördüğü şiddete dikkat çekmek için yazdığı “Erkeksen dokunma” şarkısı Altın Palmiye ödülü alan Erzurumlu sanatçı Poyraz Özer, şarkısını tüm dünyaya duyurmaya hazırlanıyor.

KARIŞIK

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü”ne özel çıkardığı “Erkeksen Dokunma" şarkısı ile gönülleri fetheden Poyraz Özer, şarkısını tüm dünyaya duyurmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda ülkenin en değerli ödül yarışmalarından biri olan “Altın Palmiye” ödül törenin de “En İyi Kadın Şarkısı” ödülünü alan Poyraz Özer, şimdilerde yepyeni projelerle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Altın Palmiye ödüllü şarkısı “Erkeksen Dokunma” nın toplumlara mesaj veren bir şarkı olduğunu belirten Poyraz Özer, “Benim bu şarkım bütün bu duygulardan arınmış ve toplumlara mesaj veren bir şarkıdır. Bu neden ile “Erkeksen Dokunma” bir tavır alma, bilinen ama görmezden gelinen bir ironi şeklidir. Şarkının adı tesadüf değildir. Şarkının sözlerinde sen, ben ve biz varız. Melodik kavramdan uzak, dünyanın herhangi bir yerinde yaşayan ve zulüm yada şiddet gören bir kadının haykırışı ve çığlığı vardır.

Yakında yeni şarkılarla da sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırladığını ifade eden Özer, “Cebimde yıllardır biriktirdiğim duygularım, hislerim, sözlerim, notalarım var.  Onları sevenlerimle buluşturmak için sabırsızlanıyorum, çok yakın zamanda yepyeni şarkılarla yine çok ses getireceğime inanıyorum” şeklinde konuştu.