• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 13 Mart 2020 11:54

Alkışlar Turna Peçete’ye

Alkışlar Turna Peçete’ye
Türkiye'de koronavirüs nedeniyle oluşan panik havasından yararlanmak isteyen satıcılar, ürünlere astronomik oranda zamlar yaparken, Erzurum’da başta peçete olmak üzere temizlik ürünleri üretimi yapan Turna Peçete piyasaların aksine indirime gitti.

ERKHABER / ERZURUM - Türkiye'de koronavirüs nedeniyle oluşan panik havasından yararlanmak isteyen satıcılar, ürünlere astronomik oranda zamlar yaparken, Erzurum’da başta peçete olmak üzere temizlik ürünleri üretimi yapan Turna Peçete piyasaların aksine indirime gitti.

KARIŞIK

Firmaya ait sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada “Her zaman halkımızın yanındayız. Fiyat olarak piyasanın aksine ürünlerde indirim yaptık. Bu zor dönemin altından hep birlikte kalkacağız” ifadelerine yer verildi.

İlk resmi koronavirüs vakasının Türkiye’de görüldüğünün açıklanması, fırsatçıları da harekete geçirmiş başta kolonya olmak üzere tüm temizlik malzemelerine astronomik zamlar uygulanmaya başlanmıştı. Erzurum’da temizlik ürünleri üretimi yapan Turna Peçete ise fırsatçılara inat ürünlerinde indirim yapma kararı aldı. Firma yetkilileri ise sosyal medya hesaplarından birlik ve beraberlik mesajları vererek tüm ürünlerde indirime gittiklerini açıkladılar.

 

İşte Turna Peçete firmasının sosyal medya hesaplarından yapılan o açıklama;

 

Ülke olarak geçtiğimiz bu zor günlere birde Korona Virüsü eklenmiştir. Ülkece güçlü, çalışkan, disiplinli ve son derece bilgili Sağlık Bakanlığımız ve Sağlık mensubu arkadaşlarımız bu konu ile alakalı en kısa sürede bir çözüm bulacakları konusunda hiç bir şüphemiz yoktur. Bizlerde Elimizden Geldikçe Devletimiz ve Milletimizin yanındayız. Piyasalarda Bazı İstifçiler şimdiden Milletimizi sömürmeye başlamıştır. Bizler her zaman değerli halkımızın yanındayız. Fiyat olarak piyasaların aksine, yükselişlerinin tersi olarak fiyatlarımızda indirim yaptığımızı bilmenizi isteriz. Hep Birlikte kalkacağız bunun altından.

Etiketler : TURNA PEÇETE
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.