• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 26 Ağustos 2016 15:10

Aksak ERKHABER’e konuştu...

Aksak ERKHABER’e konuştu...
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı çıkartıldığı iddia edilen AK Parti’nin 23 ve 24’ncü dönem Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, ERKHABER’e konuştu.

 

KARIŞIK

ERKHABER / GÜNCEL -  AK Parti eski İl Başkanı Murat Kılıç’ın tutuklandığı soruşturma dosyası kapsamında hakkında gözaltı kararı verildiği ileri sürülen Aksak, herhangi bir gözaltı ya da yakalama kararı olmadığını, sadece polisin kendisini ifadeye davet ettiğini iddia etti. ERKHABER’in telefonla ulaştığı Aksak, açıklamalarda bulundu.

 

“İFADEMİ ANKARA’DA VERECEĞİM”

Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğünü ve tedavisine evinde devam edildiğini anlatan Aksak, “Son bir yıldır bir rahatsızlığım var. İfademin istenmesi üzerine savcılığa başvurarak, ifademi Ankara’da vermek istediğimi ilettim ve bu talebim uygun görüldü. Önümüzdeki günlerde gidip ifade vereceğim” dedi.

 

"İFADEMİ VERİP, GEREKLİ AÇIKLAMAYI YAPACAĞIM"

AK Parti eski Milletvekili Aksak, ifadesini muhtemelen önümüzdeki Salı ya da Çarşamba günü vereceğini belirterek, "Gerekli tüm açıklamaları ifademi verdikten sonra yapacağım" dedi. 

 

EDİTÖR: MUHYETTİN AKSAK İLE YAPTIĞIMIZ SÖYLEŞİ, İFADESİNİN VERİLMESİNİN ARDINDAN YAYINLANACAKTIR...