• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 20 Mart 2024 16:32

Akpunar, sıkmadık el, dokunmadık yürek bırakmamaya kararlı

Akpunar, sıkmadık el, dokunmadık yürek bırakmamaya kararlı
31 Mart seçimleri için sahada aktif bir biçimde çalışan Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, " 1 Nisan'da farklı bir Aziziye'ye uyanacağız" dedi.

ERZURUMEKSPRES - Yaklaşık 3 aydır sahada aktif bir biçimde 31 Mart seçimleri için çalışan Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, gittiği her yerde ciddi bir teveccühle karşılanıyor. 

KARIŞIK

 

 

Aziziye seçmeninin gönlüne girmeye başaran Akpunar, " Öyle görünüyor ki ahlaklı belediyeciliği Aziziye'de vatandaşla buluşturacağız." dedi. 

 

 

Seçim için çalışmaya yeni başlamadığını ifade eden Akpunar, " Biz Aziziyeli hemşerilerimle bu gün değil, sürekli bir aradayız. Ben bu bölgenin evladıyım. Vatandaşımızın yaşadığı sıkıntılar sorunlar, bu bölgede yaşayan biri olarak aynı zamanda benimde sorunum sıkıntım. Hepsini çözmek için de projelerimiz hazır." dedi. 

 

 

 

 

 

 

İktidarın seçimi kaybettiğini gördükçe 20 yıldır yapılmayanları yapmak için adeta seferber olduğunu ifade eden Akpunar, " Adama sormazlar mı ' 20 yıldır neredeydiniz?' diye. Madem bu sorunlar kolaylıkla çözümlenebiliyordu '20 yıldır niye çözmediniz? Elinizi tutan mı vardı?' diye. Aziziye seçmeni her şeyin farkında. Kendisini seçimden seçime hatırlayanlarla, sürekli dertleriyle dertlenenleri 31 mart seçimlerinde ayırt edecektir, bundan hiç kuşkum yok." dedi. 

 

 

 

Şeffaflık vurgusu yapan Akpunar, " Bizler yandaşlar kazansın, partililer işe girsin, vatandaş ne olursa olsun diyenlerden değiliz. Seçilmemiz halinde Aziziye'deki her bir vatandaş kazanacak. Bütün ihalelerimizi şeffaf bir biçimde canlı yayında yapacağız. İşe alımlarda liyakati esas alacağız. Biz seçimi öyle bir kazanacağız ki Aziziye kazanacak. Belediyenin kaynaklarından her bir vatandaşımız, adil bir biçimde faydalanacak. Söz veriyoruz, gerçek bir Şehrül Emin olacağız." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.