• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 06 Ocak 2024 12:51

Akpunar, sahanın tozunu attırıyor...

Akpunar, sahanın tozunu attırıyor...
Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, sahada henüz rakibi olmadan çalışıyor. İlçede seçim irtibat ofislerini açan Akpunar, adeta sahanın tozunu attırıyor.

ERKHABER / ERZURUM  - Aziziye'de Yerel seçimler için diğer partiler aday belirleme çalışmalarını sürdürürken, 5 Aralıkta adaylığı açıklanan YRP Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, ilçede bir aydır saha çalışması yapıyor. 

KARIŞIK

 

Seçim irtibat ofislerini de açmaya başlayan Akpunar, saha çalışmalarını Ilıca ve Dadaşkent bölgelerinde sürdürüyor. Aziziye için bir yandan da proje çalışmalarını tamamlayan Akpunar'ın önümüzdeki günlerde projelerini de kamuoyuyla paylaşacağı öğrenildi. 

 

 

 

 

Bir aydır sahada rakipsiz çalışan Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, " Biz Aziziye için çalışmaya yeni başlamadık. Ben bu yörenin çocuğuyum. Aziziye benim doğup büyüdüğüm topraklar. Bizler sonradan buraya taşınan insanlar değiliz. Biz 20 yıldır bu yöre insanının emrindeyiz." dedi. 

 

 

 

Aziziye seçmeninin kendinden olanlarla olmayanları bu seçimde ayıracağını ifade eden Emrullah Akpunar, " İlçede yaşayan, köylümüzün, esnafımızın, gencimizin, yaşlımızın hepsinin sorunlarını biliyorum, beklentilerine vakıfım. Çünkü ömrüm bu ilçede geçti. Benim Belediye Başkanı olmam, Sarıyayla mahallesindeki Mehmet amcanın belediye başkanı olması demek, Güllüce mahallesindeki Ahmet ağabeyinin belediye Başkanı olması demek, Ilıca Mahallesindeki çarşı esnafı Yakup'un Belediye Başkanı olması demek, Gez Köy mahallesindeki genç kardeşim Faruk'un Belediye Başkanı olması demek. Aziziye seçmeni bunun farkında. Seçimden seçime kendini hatırlayanlarla, sürekli onların derdiyle dertlenenleri bu seçimde ayıracak. Mart seçimlerinde Aziziye seçmeni kendi iktidarı için gerekeni yapacak." dedi. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.